Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
62 komentara

'Imam dvoje djece i da, pušim marihuanu svaki dan - lakše je'

Marihuana mi je jako puno pomogla, pogotovo kada je u pitanju moje majčinstvo. Nikada nisam bila previše strpljiva sa svojom djecom, a 'trava' me zapravo čini boljom mamom, rekla je

62 komentara

Nitko se ne čudi kada mame uživaju u vinu svaki dan nakon što djecu spreme u krevet, ali se namršte kada im kažem da ja zapalim 'travu', to izaziva veliki šok, kaže majka dvoje djece Caitlin Fladager iz Vancouvera u Kanadi.

Dodaje da je odlučila javno progovoriti o tome kako bi podigla svijest i ljudima objasnila da marihuana nije najveće zlo, kako mnogi vjeruju. 

POGLEDAJTE VIDEO o legalizaciji marihuane u Kanadi:

- Jednostavno osjećam da ljudi ne razgovaraju dovoljno o tome. Meni je marihuana jako puno pomogla, pogotovo kada je u pitanju moje majčinstvo. Nikada nisam bila previše strpljiva sa svojom djecom, a 'trava' me zapravo čini boljom mamom. Nakon što navečer zapalim, brzo zaspem i probudim se odmorna, a mozak mi je bistriji. Da, imam dvoje djece i da, pušim svaki dan - ispričala je.

Yes, I have two kids. Yes, I smoke weed daily. It’s so funny to my how frowned upon marijuana is. No one looks twice...

Objavljuje Caitlin FladagerPonedjeljak, 11. studenoga 2019.

Ona smatra da je sasvim u redu zapaliti nakon što djeca odu na spavanje i priznaje kako to prakticira baš svaki dan. Kaže da je patila od anksioznosti i da joj se zahvaljujući 'travi' stanje poboljšalo. Uspjela je dobiti i nekoliko kilograma nakon što je dugo bila previše mršava, čak na granici da se ozbiljno razboli. 

- Sada imam najzdraviju težinu u životu. U redu je zapaliti i ako vam to pomogne da se izvučete od lijekova. Uspjela sam potpuno prestati uzimati antidepresive - dodala je.

ISPOVIJEST NEOBIČNOG PARA 'Moj muž je postao žensko, ali volimo se, i dalje smo zajedno'

Otkrila je i da je prije imala problema sa alkoholom, a i sa svojim ponašanjem koje je uslijedilo nakon toga.

Marihuana mi je pomogla da prestanem toliko piti. Iskreno, radije zapalim, više to volim nego popiti nešto. Marihuana je moja čaša vina, moja limenka piva, moje vrijeme za opuštanje. I smatram da i dalje mogu biti super mama iako pušim 'travu - zaključila je ova majka, a prenosi lovewhatmatters.com.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message