Obavijesti

Lifestyle

Komentari 229

"Imaš pivski trbuh? Onda ne možeš tražiti ženu bez mane!"

Muškarci ne mogu veličati svoje pivske trbuhe, a zahtjevati i očekivati da im žene izgledaju savršeno, kažu žene u kampanji koja slavi prirodnu ljepotu i obline

VIDEO

Žene iz cijelog svijeta uzvratile su udarac i odgovorile na sve veći trend na internetu tzv. #Dadbod. Poznati i nepoznati muškarci objavljuju fotografije svojih nesavršenih tijela i s time se jako ponose.

Žene koje ih gledaju, lude su za njima i njihovim pivskim trbusima. Oni se hvale da, iako izgledaju zapušteno, ne vježbaju i jedu što požele, vole ih prekrasne žene savršenih oblina . Među poznatim zvijezdama to su Leonardo DiCaprio, Chris Pratt, Jude Law...

Drugi dio ženskog roda smatra to uvredom za sve majke čija tijela su se promijenila nakon poroda i ostale žene s viškom kilograma, strijama i ostalim nesavršenostima. Pokrenule su novi trend #MomBod i promiču prirodnu, nesavršenu ljepotu svojih tijela tako da dijele fotografije na kojima se vide sve njihove mane.

Twitter

Žele pokazati muškarcima da i one mogu imati trbuščiće te im poručuju da ne mogu tražiti žene savršenog izgleda kad i sami imaju nesavršenosti. Jedna od njih zove se Suzana i podijelila je tri fotografije na svojem Instagram računu uz komentar: "Sigurno nije lako voljeti sebe kao ženu u ovom svijetu".

Instagram

- Bila sam toliko ljuta na fenomen #Dadbod da sam plakala. Neki poznati muškarac na plaži, a izgleda kao i većina ljudi, a netko je reagirao sa "Wow!". Takvi muškarci, iako imaju salo oko struka i nisu savršeni, osvajaju predivne žene i svijet misli da su seksi i privlačni - ispričala je Suzana za Daily Mail .

Instagram

Žena imena Carly objavila je na Facebooku fotku trbuha na kojem se vide duboke strije. Kaže da su u početku neki komentirali da bi se trebala sakriti, odnosno pokriti trbuh da se strije ne vide.

- Slaviti Dadbod je uvreda za majke čija tijela su se trajno promijenila nakon poroda. Ovo sam ja i uvijek ću imati strije i opuštenu kožu. To je Mombod. Muškarcima nije potreban apsolutno nikakav napor ni žrtva da dobiju dijete - požalila se novinarima druga žena.

Pogledajte satirični video koji dočarava ovu temu:

VIDEO

Javnost podržava akciju posebno nakon satiričnog videa komičara Akilah Hughesa. On ukazuje na to da su kriteriji u pogledu muških i ženskih tijela različiti. Kritizira društvo jer se očekuje da žensko tijelo uvijek bude savršene građe.

- Zaustavimo ovu ludost sada. To je moje tijelo, to je vaše tijelo. Trebat će vremena da ga naučite voljeti i da budete ponosni na svoje grudi ili stražnjicu, ili usne, ili bokove - poruke su ostalih revoltiranih žena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 229
VIDEO

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa
VOLE OSVETU

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa

Znaju djelovati miroljubivo, no kad djeluju ljutito bolje je ne imati posla s njima. Čak im se zna desiti da planiraju neku osvetu, no pritom toliko uživaju da zaborave razlog zašto su se uopće naljutili

'Muž me nagovorio da imamo bebu, ali ja sam onda odlučila biti samohrana majka'
ŽIVOTNA PRIČA

'Muž me nagovorio da imamo bebu, ali ja sam onda odlučila biti samohrana majka'

Prvo su se odlučili na brak bez djece, no on je postao depresivan te zaključio da će ga uveseliti samo dijete. Ipak, to na koncu nije ispalo dobro
J. Lo je u haljini jedva hodala, a ručno su je izrađivali 800 sati: Slavnu guzu ipak nisu pokrili...
DRESS CODE 'VRT VREMENA'

J. Lo je u haljini jedva hodala, a ručno su je izrađivali 800 sati: Slavnu guzu ipak nisu pokrili...

Haljinu bez naramenica je upotpunila Tiffany & Co. nakitom, uključujući prsten Jean Schlumberger by Tiffany Bird on a Rock koji na sebi ima žuti dijamant i bijeli dijamant, oba od preko 4 karata; i ružičaste safire