Lifestyle

Komentari 1

Iskombinirajte traperice mom fit kroja i topiće kao profesionalac

Iskombinirajte traperice mom fit kroja i topiće kao profesionalac

Traperice koje su se iz 80-ih i 90-ih ponovno vratile u modu popularnije su no ikad, a najbolje ih je kombinirati uz nešto uže gore kao što su topovi bez rukava, crop topovi, bodiji, lanene košulje...

Retro mom jeans traperice harale su osamdesetih i devedestih godina, a naziv su dobile po majkama koje su ih nosile 80-ih. Prije par godina su se opet vratile na modnu scenu, popularnije no ikad. Osim što ih se može kombinirati sa skoro svime, one su odlične jer se u njima možemo bez problema kretati, sjediti pa čak i potrčati ako treba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Obično dolaze u klasičnoj plavoj boji, bez pukotina na tkanini, ali izgledaju jednako sjajno u svakoj varijanti.

Visoki struk, balon kroj – sve nas to podsjeća na vintage fotografije iz obiteljskih albuma. Kako se radi o širokom kroju traperica, gornji dio bi trebao biti nešto uži da vas dodatno vizualno ne proširi. 

Ako niste sigurni što nositi s maminim trapericama, mi vam donosimo nekoliko ideja.

1. Topovi bez rukava

Ova kombinacija nikada neće izaći iz mode. Top bez rukava i traperice mom kroja u kombinaciji s tenisicama ili sandalama idealna je kombinacija za svakodnevni outfit ili za ljetne večeri. Topovi mogu biti normalne veličine ili crop topovi. I jedno i drugo savšeno pristaje uz mom jeans.

Pogledajte neke od naših najdražih primjera:

2. Top kratkih rukava

Kada birate top ovakvog kroja bitno je da je uzak u tijelu, a rukavi mogu biti malo širi ili puf. Super će pristajati i lanene košulje kratkih rukava koje su ove sezone u trendu.

3. Topovi i košulje dugih rukava

Ove kombinacije idealne su za malo hladnije ljetne večeri. Uz mom traperice super pristaju košulje koje su jednim dijelom uvučene u hlaće ili su zavezene. Osim košulja, uvijek se možete odlučiti i za bodi zanimljivih detalja ili lagani kardigan uskog kroja.