Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Izgubio pamćenje, ali se ponovo zaljubio u suprugu i zaprosio je

Nakon tri godine braka, Anne je počela primjećivati da se Bill ponaša pomalo čudno. Otišli su kod doktora i Billu je dijagnosticirana demencija, skup simptoma uzrokovanih bolestima mozga

8 komentara

Anne Duncan (69) i njen suprug Bill (71) pravi su primjer prave ljubavi. Anne je mislila da će Bill zaboraviti na prosidbu, zbog demencije, ali on je uporno ponavljao kada će se vjenčati

Par se upoznao 2001. godine, kada je Bill nastupao kao mađioničar u Aberdeenu u Škotskoj. Ludo su se zaljubili i 2007. godine su se vjenčali i dobili kćer Andreu. 

Nakon tri godine braka, Anne je počela primjećivati da se Bill ponaša pomalo čudno. Otišli su kod doktora i Billu je dijagnosticirana demencija, skup simptoma uzrokovanih bolestima mozga, a najizraženiji simptom je gubitak pamćenja. 

LJUBAV UNATOČ PREPREKAMA Svima pokazali! Par s Downom 26 godina bio u sretnom braku

Unatoč Billovoj dijagnozi, Anne je ostala uz njega i postala njegova njegovateljica. Bolest je postupno napredovala i pogoršavala se. Njen suprug je tako počeo gubiti pamćenje i sve je teže prepoznavao svoju ženu i nije znao da su u braku.

- Posljednjih godinu dana, Bill nije bio svjestan našeg braka i nije više znao moje ime - napisala je Anne u svojoj objavi na Facebooku.

Kada su bili na vjenčanju, Billovog nećaka, Anne se iznenadila jer su njenog supruga svladale emocije. Počeo ju je grliti i ljubiti. 

- Stalno je ponavljao da me želi. Pod tim je mislio da se želi vjenčati sa mnom. Bio je vrlo iskren i otkrio mi je to tek kada smo došli kući  - rekla je Anne.

Anne je mislila da će Bill zaboraviti na prosidbu, jednako kao i druge trenutke, ali on je nastavio pitati kada će se vjenčati 

Anne nije mogla vjerovati, ali je odlučila kupiti vjenčanicu, iako je bila sigurna da će je morati vratiti u dućan. Međutim, kada je došao taj dan, Bill se i dalje radosno pripremao za taj trenutak.

Dementia sufferer remarries wife as new partner

💍❤️️ I re-do! Dementia sufferer Bill Duncan has remarried his wife Anne after becoming convinced she's his new girlfriend.

Objavljuje STV u Srijeda, 21. kolovoza 2019.

Bill i Anne su se tako vjenčali po drugi put u prisutnosti najbližih prijatelja i rodbine. 

- Bili smo toliko sretni što su rodbina i najbliži prijatelji došli podržati na naš veliki dan. Bill i ja uživamo u zajedničkom životu - ispričala je Anne.

SLAĐE NE MOŽE Brižni tata vatrogasac rastopio srca: Kćeri pružio spa tretman

Svečanost se održala u njihovom dvorištu. Imali su i svadbenu tortu. Iako je to zapravo bila samo obnova zavjeta, Anne je rekla da su dodali neke sitnice kako bi Bill imao osjećaj  kao da se prvi put ženi.

- Nisam nikad ni sanjala da ćemo obnoviti zavjete, ali uspjeli smo. Bilo je divno, a najdivnije je to što Bill, dva tjedna nakon vjenčanja, i dalje zna da se vjenčao sa svojom 'novom' djevojkom i jako je sretan zbog toga. Bill me opet učinio sretnom - zaključila je Anne, a priču je prenio Daily Mail.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message