Lifestyle

Komentari 133

Izuzetno česta pojava: Evo zašto je seks s bivšima najbolji seks

Izuzetno česta pojava: Evo zašto je seks s bivšima najbolji seks

ISKUSTVA IZ STVARNOG ŽIVOTA 'Ne mogu odoljeti. Svaki put kad seks završi, oboje se složimo da to više nikada ne smijemo ponoviti. Dva tjedna kasnije opet smo u klinču...'

Istraživanja pokazuju da 43 posto slobodnih žena i 47 posto slobodnih muškaraca redovito imaju spolne odnose s bivšim partnerima, i to u vrijeme dok traže nove ljubavi, kaže Tracey Cox, poznata stručnjakinja za seks i odnose iz Velike Britanije.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Gotovo svi mi možemo priznati da smo barem jednom u životu imali spolni odnos s bivšim. To je izuzetno česta pojava, ali zašto je tako prokleto privlačna? Zamolila sam pojedince da mi kažu razloge zašto su se vratili tome, čak i ako je prekid bio bolan - dodala je.

Evo što su joj rekli:

- Seks na za jednu noć ima svoju privlačnost, ali većini je daleko ugodniji kad to rade s nekim koga poznaju. Njihovo tijelo pamti tijelo partnera, mogu mu vjerovati i osjećati se sigurno s njim. Poznavanje partnera je afrodizijak za neke ljude, osobito za žene - kaže Cox.

- Postoji još jedan razlog: što ste češće bili s nekim, veća je vjerojatnost da će taj netko znati što vam se sviđa, a što ne. Vaš bivši točno zna što i kako volite u seksu - dodala je i savjetovala da u takvim aranžmanima s bivšim uvijek dogovorite neka pravila.

- Postoji jedan ključan uvjet koji valja razjasniti odmah u početku, a to je činjenica da ste oboje na istoj valnoj dužini što se tiče neobaveznog seksa. Jer, ako je jedna strana tu radi seksa i druženja, a druga očajnički priželjkuje obnoviti vezu, to će završiti u suzama - pojasnila je, a prenosi Daily Mail.

Najčitaniji članci