Obavijesti

Lifestyle

Komentari 20

'Ja sam serijska ljubavnica, a Božić mi je najaktivnije doba'

'Ja sam serijska ljubavnica, a Božić mi je najaktivnije doba'

Serijska ljubavnica iz Britanije Božić bi definitivno opisala kao sezonu ljubavi. Rekla je da se tad svi osjećaju optimističnije i da ona ljubavnicima nudi nekoliko tjedana da zaborave na bijedu i imaju malo radosti

VIDEO

Za ovu Britanku, koja sebe naziva serijskom ljubavnicom, Božić je pravo vrijeme za spavanje s tuđim muževima. Gweneth Lee rekla je kako je ovo doba za nju najzaposlenije doba u godini. Oženjeni muškarci vole je voditi na svečane izlete i razmaziti je raskošnim darovima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

mama ostala trudna s njezinim dečkom 01:05

Lee (50), upoznaje ljubavnike na vodećoj britanskoj stranici za afere. Rekla je da je prosinac za nju najprometniji mjesec u godini jer mnogi vole biti 'živahni' za Božić.

Govoreći za strani magazin, rekla je da je njen seksualni život ovaj mjesec super uzbudljiv.

Mislite da vas vara? Iskusna ljubavnica otkrila kako lako možete muža uhvatiti 'na djelu'
Mislite da vas vara? Iskusna ljubavnica otkrila kako lako možete muža uhvatiti 'na djelu'

Iako putuje kako bi upoznala neke ljubavnike, uvijek je u Londonu najmanje dva tjedna u prosincu, jer je većina njezinih ljubavnika u Velikoj Britaniji. 

- Volim malo zimskog sunca pa pokušavam otići u Kaliforniju ili u prosincu ili u siječnju kada je ovdje loše vrijeme. Svoje ljubavnike doživljavam kao Djeda Mraza. Božić je definitivno vrijeme za darivanje, a tada sam posebno nagrađena lijepim darovima za zadovoljstvo - izjavila je Lee.

Njezini ljubavnici znaju što voli.

 - To su izleti u sve moje omiljene dizajnerske trgovine u Bond Streetu u Londonu. To znači nakit s nekog skupog mjesta kao što je Tiffany, odjeća dizajnerskih marki kao što su Chanel i Versace i super topla i krajnje prekrasna skupa bunda koju možete vidjeti kako nosim na potpuno novom snimanju koje sam radila kako bih oduševila svoje ljubavnike za Božić. Nakon što završim s kupnjom, volim se puno maziti u toplicama i prekrasnim hotelima s pet zvjezdica - dodaje popularna ljubavnica.

Rekla je da je ove godine bilo više posla nego ikad, jer je posljednje dvije godine poremetio Covid.

- Božić je najveći afrodizijak. Suočimo se s tim, svi se mi trebamo razveseliti nakon godine koju smo upravo prošli. Ako 2022. nije bila dovoljno loša, tu su dvije prethodne godine bijede 2021. i 2020. zbog Covida. Nikada nisam vidjela tri jadnije godine. Zato će ovaj Božić biti ekstra seksi. Svima nam je prijeko potrebno razveseliti se - kaže Lee koja se uvijek osjeća seksepilnije u ovo doba godine.

Priznaje da ono što je stvarno oraspoloži je božićni shopping nakon kojeg slijedi prekrasan ručak u restoranu s Michelinovom zvjezdicom.

Ljubavnica priznaje da za Božić od ljubavnika želi dobiti darove velike vrijednosti. 

Također, dodaje da muškarci na ljubavnicu troše duplo više nego na ženu, a to svakako vrijedi i za nju. Ali stvari se usporavaju kako se bliži 25. prosinca, jer je rekla da muškarci uvijek daju prioritet vremenu s obitelji za veliki dan.

Spavala sam sa 1000 oženjenih muškaraca, stvar je u tome što su njihove žene - jako dosadne
Spavala sam sa 1000 oženjenih muškaraca, stvar je u tome što su njihove žene - jako dosadne

I ona provodi dan sa svojom obitelji i ima miran Božić, ali stvari se uskoro ponovno počnu zahuktavati.

- Za mene sve presušuje 23. prosinca kada se svi moji ljubavnici vrate svojim obiteljima. Tiho je otprilike do 29. prosinca, do kada će svi već poludjeti nakon što su gotovo tjedan dana bili kod kuće sa svojim ženama i ponovno su u potrazi za zabavom - istaknula je.

Voli pripreme za Božić, jer je vrijeme za zabavu i svi se moraju opustiti nakon paklene godine.

- Očito je kada ste dama skupog ukusa da je Božić važno vrijeme, jer moram napuniti ormar, napuniti ladicu s nakitom i dobro maziti svoje tijelo - kaže ljubavnica.

Ona dobiva mnogo 'svečanih' zahtjeva kada je u pitanju njezino vrijeme u spavaćoj sobi.

Rekla je da je ju partneri vole vidjeti u novom donjem rublju, a ona ima pune kofere dizajnerskog donjeg rublja za njih.

Dobiva zahtjeve i za telefonski seks, a priznala je da se i u ovo doba godine jako zabavlja na društvenim mrežama.

- Mnogi moji ljubavnici uživaju u igranju uloga tako da bih se ja mogla oblačiti u Snjeguljicu ili Pepeljugu u ovo doba godine - nastavila je.

Često mora nositi kostime sa sobom na spojeve.

- A Božić definitivno ističe nastranu stranu u mnogim mojim ljubavnicima. Očekujem da ću dobiti odgovarajuće batine u ovo doba godine, ili sam pak često ja dominantna, ona koja dijeli batine ljubavnicima koji su bili zločesti - objašnjava.

Iako se njezin Božić može činiti začinjenijim, rekla je da bi ga definitivno opisala kao sezonu ljubavi. Rekla je da se svi osjećaju optimističnije u to vrijeme i da ona ljubavnicima nudi nekoliko tjedana da zaborave na bijedu i imaju malo radosti, donosi Daily Star.

- Ovo je moj najprometniji Božić ikad. Božić je vrijeme za darivanje, a ono što želim dati je stvarno dobro za sve muškarce koje vidim - kaže ona.

Zašto ima ljubavnicu? 'Uzimate mu hranu...' i drugih 8 razloga
Zašto ima ljubavnicu? 'Uzimate mu hranu...' i drugih 8 razloga
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa