Obavijesti

Lifestyle

Komentari 26

Jesenski trendovi: Frizure su opet opuštene i romantične

Jesenski trendovi: Frizure su opet opuštene i romantične
5

Kovrčava kosa suši se na zraku, a ravna se oblikuje figarom u lagane valove. Inspiraciju za frizuru možete pronaći u frizurama Valentina, Versacea...

VIDEO

Ova sezona dopušta veliku slobodu pri odabiru frizura, a nosi se sve - od laganih i raspuštenih pramenova koji nježno uokviruju lice pa do zategnutih frizura koje daju pomalo stroži izgled.

- Kolekcija za jesen/zimu 2014. daje prednost hladnijim tonovima s balayage pramenovima u takozvanim trendi crazy colors nijansama. Pramenovi se rade tehnikom balayage ili flamboyage, i to u plavoj, zelenoj, žutoj i ljubičastoj - kaže Davorka Sunara iz zagrebačkog salona Studio D. Ako niste skloni eksperimentiranju s navedenim bojama, i dalje možete biti u trendu uz uobičajenu nijansu.

- Za plavuše je i dalje u trendu bež medena nijansa. Za tamnu se kosu preporučuje tamnoljubičasta hladna nijansa s crvenim vrhovima - kaže Davorka.

Što se dužine tiče, nosi se duga stepenasto šišana kosa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Takvoj kosi treba istaknuti volumen. Za dugu je kosu naglasak na postizanju dojma ‘vjetra u kosi’ te ležerne frizure s dozom romantike. Prirodno kovrčava kosa suši se na zraku ili pomoću difuzora, a ravna se oblikuje uz pomoć pegle ili figara u lagane valove. Za ljubitelje kraće kose šiša se klasični bob s asimetričnom jednom stranom, na koju se stavljaju hladni mix crazy tonovi - objašnjava frizerka. Ljubiteljice šiški ne moraju se brinuti, one su i dalje u trendu.

- Duboke i guste šiške i dalje se nose, a na bobu i kraćoj kosi trend su kratke i iscjepkane - kaže Sunara. Osim dužini i boji, ove se sezone pozornost posvećuje i sjaju kose.

- Sjajna kosa dobiva se preljevima ili shimmerima u spreju pa se posavjetujte o tome sa svojim frizerom - završava.

Razbarušena punđa

Kosu nestašno zavežite u rep na vrhu glave, zamotajte oko gumice i učvrstite ukosnicama.

U stilu 60-ih

ovakva frizura radi se ravnanjem na četku, s naglaskom na punoću profila. Kada ste gotovi, na vrhu tjemena odijelite kosu u pramenove češljem, natapirajte je, poprskajte lakom i lagano spuštajte natrag, savjetuje Sunara.

Neobičan rep

Začešljajte kosu prema natrag i uz pomoć malenih gumica na razmak od pet cm poslažite gumicu do gumice.

Rep u stilu Valentina:

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom
Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme