Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
38 komentara

Jeste li intuitivni, rođeni vođa ili željni znanja? Školjka zna...

Izbor školjke koja vas najviše privlači pokazat će čemu ste najskloniji u životu. Otkrit će vaše sposobnosti i kako utječete na druge ljude, a da toga nimalo niste svjesni

38 komentara

U svima nama postoje talenti kojih možda nismo svjesni, a mogu nam pomoći u životu. Ovdje se radi o malom testu, a zadatak je izabrati jednu od tri školjke. Ona koju izaberete otkrit će vam čemu ste sklon i koje kvalitete određuju vašu osobnost.

Evo što vaš izbor otkriva:

1. Imate jaku intuiciju

Intuitivniji ste nego što mislite. Intuicija vam je na jako visokoj razini i važno je da obratite pažnju na to, da je slušate i pouzdate se u nju. Ljudi u životu često traže savjet od drugih, iako ga već sami znaju što je za njih najbolje.

Posebnu pažnju usmjerite na svoje snove kao i na dojmove koje dobivate o nekome ili nečemu.

2. Rođeni ste vođa

Vi na druge ljude utječete više nego što mislite. Mnogi u vama traže smjernice i mudrosti. Prigrlite tu svoju sposobnost i ne strahujte biti drugima vođa i uzor. Na taj način ćete drugima pomoći, ali i sebi.

Vi lako možete postati inspiracija mnogima.

3. Željni ste znanja

Vaš um najbolje funkcionira kada učite nešto novo. To može biti kroz čitanje dobre knjige, gledanje dokumentarca, razgovor s obrazovanim ljudima, neki online tečaj ili sjedenje na predavanjima.

Poticaj i nove informacije su ono što vašem umu treba i svakako iskoristite tu sklonost kako bi si omogućili kvalitetniji život, otkriva portal awakeningpeople.com.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message