Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Jeste li spremni za vikend o kojem će svi još dugo pričati?

Jeste li spremni za vikend o kojem će svi još dugo pričati?

Budite s nama i ovaj vikend u završnici Chill&Grilla! Osvojite brojne nagrade i poslušajte live koncert popularne splitske grupe Dalmatino, koja samo za vas svira svoje najveće hitove

Stigli smo u finale Chill&Grilla i kako to bolje proslaviti nego uz pjesmu, roštilj i druženje s ekipom! No, ovoga puta imamo još jedan razlog za veselje, a to je proslava Dana državnosti koji se ove godine održava 30. svibnja, i upravo je zato 24sata u suradnji s partnerima pripremio sjajan program za vikend. Čak i ako ga nećete moći pratiti uživo, ne brinite se, jer će live prijenos biti dostupan i na našim digitalnim platformama.

30. svibnja zaplešite uz hitove grupe Dalmatino!

Točno u 14:45, u Gradskom kazalištu mladih Split, koncert će održati popularna grupa Dalmatino čiji su hitovi među najslušanijim pjesmama na domaćoj glazbenoj sceni. Koncertu se jednako vesele i članovi benda, kojima je ovo prvi nastup nakon što su započele epidemiološke mjere.

Pokretanje videa...

00:15

- Neizmjerno smo sretni što ćemo u subotu zabavljati brojne slušatelje. Drago nam je što se polako vraćamo u normalu, s guštom ćemo svirati sat vremena i pozivamo vas sve da nam se pridružite putem Facebooka. Mi ćemo se potruditi da koncert bude baš kao da ste svi zajedno ispred naše bine - poručuje Ivo Jagnjić, glavni vokal i gitarist grupe Dalmatino koji će još s četvoricom članova u subotu 30. svibnja održati pravi glazbeni spektakl.

Pokretanje videa...

00:14

Grupu Dalmatino uz Jagnjića čine i bubnjar Zdravko Sunara, klavijaturist Ante Gašpardi te gitaristi i prateći vokali Miro Alduk i Vedran Gavrić. Dečki nas svojim notama na glazbenoj sceni uveseljavaju već 20 godina, a obljetnicu su proslavili 2019. kad su izdali posljednja dva velika hita - Ljubin ti ruku i pjesmu Sanjaj. Dalmatino će na Dan državnosti odsvirati svoje najveće hitove koji su ih lansirali u sam vrh najprodavanijih hrvatskih singlova – Ditelina s četiri lista, Cvit od kamena, Dajem ti rič, Dvi sestre blizanke, Croatia i druge, stoga budite s nama u 14:45 na koncertu uživo na digitalnim kanalima 24sata.

Spoj gastronomije i glazbe 

No, nemojte misliti da tu zabava staje! Već u 9 sati ujutro, na Facebook liveu, možete pratiti subotnji cooking show Podravkina chefa Mišela Tokića koji će s vama podijeliti recept za nesvakidašnju kombinaciju za roštilj. Još jedno iznenađenje svakako je i svirka DJ-eva iz agencije Urbani eventi koja se nastavlja u zagrebačkom Swanky baru. U jedinstvenom party doživljaju spojit će naizgled nespojivo te vam u skladu sa svjetskim trendovima donijeti najbolju house glazbu u kombinaciji sa zvukom violine. Savršeni ambijent house ritma odvest će vas u sasvim novi klupski svijet. Svojim performansom, violinistica umjetničkog imena Avi Fay podizat će atmosferu prateći klasike house glazbe na električnoj violini, dok će Dinko Putrić biti za DJ pultom. 

Nastup također možete pratiti u prijenosu uživo na kanalima 24sata. A svi oni koji u gastro-glazbenom programu žele uživati uživo, mogu doći i na samu lokaciju, sljedeći upute ponašanja u prostoru koje je definirao krizni stožer.

Dečki s Kustošije spremni za nedjelju!

Još jednu glazbenu poslasticu pripremio je svjetski priznati bend Soul Shadows, koji će svirati kao i proteklih vikenda s krovova Zagreba i Amsterdama. Svirka počinje 31. svibnja u 16 sati, u sklopu glazbenog projekta CHILL & GRILL TENNESSEE MUSIC ROOFTOP SESSIONS.

Bashir Brothers, Samir Bashir i Peter Sid Bashir dio su Amsterdamske scene više od 20 godina te su nam otkrili kako su oni postali dio Soul Shadowsa.

- Kao klinci, odrastajući u zagrebačkoj Kustošiji, imali smo podstanara gitarista koji je jednom svirao sa svojim bendom u našoj kući i zarazio nas je glazbom. Mi smo samouki muzičari, naučili smo svirati od prijatelja i svih oko nas. Samir je počeo svirati u kućnom bendu OTV-a (u tada popularnoj glazbenoj emisiji "Klupica"- koju je vodio glumac Željko Vukmerica). Kasnije se selimo u Amsterdam i počinjemo svirati s Amerikancima, Latinosima i Nizozemcima. Mi smo nizozemski državljani koji pričaju pravi purgerski jer smo rođeni tu i proveli smo djetinjstvo na kustošijanskom asfaltu - kažu braća Bashir i dodaju da im je otac iz Sudana (Nubijac), a mama iz Zagreba.

A kako su uz sve to postali članovi Soul Shadowsa?

- Mirzu Tetarića upoznali smo u zagrebačkom Bulldogu tijekom svirke prije, otprilike, 15 godina. Tada smo počeli zajedno surađivati i suradnja se pretvorila u prijateljstvo. Tako su Mirza i Goran Kunštek postali članovi The Bashir Brothersa, a Bashir Brothers dio Soul Shadowsa - kažu naši sugovornici.

Kad je riječ o njihovom radu, posebno žele izdvojiti pohvale Adriana Belewa - gitarista i producenta Davida Bowieja, Kinga Crimsona, Franka Zappe, Talking Headsa, Nine Inch Nailsa, ali i mnogih drugih, koji su prepoznali očigledan talent. Zato ne sumnjajte da će ova ekipa još jednom pripremiti koncert za pamćenje.

Dva nagradna natječaja čekaju na vas!

I na kraju, ne zaboravite na veliki nagradni natječaj koji traje do 30. svibnja, a u kojem možete osvojiti uistinu bogate i vrijedne nagrade. Dovoljno je da pošaljete fotku svog roštilja, a mi ćemo nagraditi najkreativnije. 

Prva dva sretna dobitnika osvajaju Pevexov roštilj na ugljen i set za roštiljanje, Chill&Grill mix paket Podravka začina za odličan roštilj te Ravlić karticu za kupnju svježeg mesa za roštilj.

Sljedećih 8 najoriginalnijih fotografija nagrađujemo Chill&Grill duo paketom Podravka začina i Ravlić karticom za kupnju svježeg mesa. Dok posljednjih 40 kreativaca osvaja Podravkine Chill&Grill pakete začina za odličan roštilj. Otvorite sezonu roštiljanja na najbolji mogući način! Požurite s prijavom i kliknite ovdje.

A u drugom nagradnom natječaju, koji traje sve do nedjelje, čeka vas odličan Jack Daniel's poklon paket! Zato brzo ispunite obrazac i pošaljite prijavu.

Fill out my online form.
 
Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGASTRO uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill Majstor, Vegeta, coolinarika.com, Mesna industrija Ravlić, KTC, Pevex i Karlovačko.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'