Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
članak

Južnoamerički steakovi, tacosi i kokteli stižu na Chill&Grill...

Odresci, tacosi, začinjeni tanjuri šarene hrane i okusima bogati umaci najveći su dio kulture grilanja u Južnoj Americi. Istražili smo kakve vas delicije očekuju na Bundeku, a imamo i recepte

Komentari 8 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Od najstarijeg
  • Od najnovijeg
  • Avatar SinkoJanko
    SinkoJanko

    Steak valja samo u Argentini, i to preporučam kvart Palermo Hollywood!!! A ovo kod nas nije ni sjena toj klopi, niti se tako peče, ne može se kod nas napraviti pravi EL Asado Argentino, kako će napraviti : asadores verticales ...prikaži još! es o a la cruz, costillar, tira de asado, vacio... a nemaju niti takav roštilj, loša imitacija...

    1 Srijeda, 17.04.2019. u 11:07
  • Avatar al sam masna
    al sam masna

    Fuj meso iz brazila svjeze zaledjeno

    3 Utorak, 16.04.2019. u 16:11
  • Default avatar - tina3183
    tina3183

    stake ??? valjda Odrezak...... a ne steak...

    Četvrtak, 18.04.2019. u 01:50
  • Avatar gvagec
    gvagec

    Najjednostavnije i ukusno janjetina, potrebno jedno janje ...........................

    Srijeda, 17.04.2019. u 09:37
  • Ne slažeš se? Komentiraj!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Message