Prestrašno: Ostavio je zaručnicu nakon što je dobila tumor | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 94

Kad je dobila tumor na mozgu, zaručnik je otkazao vjenčanje

Liječnici su joj rekli da ima još najviše 18 mjeseci života. Plakala je dugo, no obrisala je suze i nastavila s planovima za vjenčanje. Tada je uslijedio još jedan šok, zaručnik ju je ostavio porukom

VIDEO

Emily Nicholson (24) iz Velike Britanije šokirala se kada su joj u veljači 2016. godine liječnici rekli da ima tumor na mozgu - astrocitoma (najčešći oblik tumora na mozgu kod odraslih ljudi).

Godinu dana kasnije prognoze su bile još strašnije - rekli su joj da još ima između 12 i 18 mjeseci života. Plakala je dugo, no odlučila je obrisati suze i nastaviti s planovima za vjenčanje.

Međutim,ubrzo je uslijedio još jedan šok i duboko razočaranje. Zaručnik Jamie Smith (24) ostavio ju je tjedan dana prije vjenčanja, i to porukom na Facebooku.

Nesretna djevojka vjeruje da je to napravio zato što se naglo udebljala, a uzrok tome bili su steroidi koje je uzimala kao dio plana liječenja. Kaže da se u šest tjedana udebljala za pet konfekcijskih brojeva, dobila je 30 kilograma.

- Napisao je da više ne želi biti sa mnom i da me već dugo ne voli. Bilo je užasno. Plan je bio da se vjenčamo u kolovozu 2016. godine, no morali smo to odgoditi do ožujka 2017. godine jer sam išla na operaciju. Pričali smo i o tome da bih mogla jajašca dati smrznuti kako bi jednog dana mogli imati djecu pomoću medicinski potpomognute oplodnje - rekla je, a prenosi Daily Mail

Ispovijesti: Oprostile nevjeru, ali evo preko čega ne bi prešle
Ispovijesti: Oprostile nevjeru, ali evo preko čega ne bi prešle

-  Jasno je naglasio da me ne voli. Osjećala sam da je to zbog mojeg izgleda i onoga što mi se dogodilo. Sada ne osjećam ništa prema njemu. Povrijedio me, ali nema smisla uznemiravati se zbog toga. Moram biti jaka u svemu tome - rekla je.

Jamie se brani i kaže da nije on ostavio Emily već je ona napustila njega.

Prije strašne bolesti, Emily je bila vrlo vitka i bila se modelingom. Zaručnika je upoznala u Australiji u koju je odselila 2012. godine sa mamom, tatom i bratom. Tamo je radila kao menadžerica i promotorica jednog kluba. On je sa Novog Zelanda.

Njezina majka Joanne Nicholson (51) prisjetila se kako kakva je bila prije bolesti.

- Emily je išlo dobro u životu, imala je vlastitu kuću i dobar posao kao voditeljica bara, a također je radila kao model i hostesa u noćnom klubu. Bila je živahna, zabavna i pomalo divlja. Uvijek je bila marljiv radnik. Cvjetala je, voljela život, a sada je sve nestalo - rekla je.

Da nešto nije u redu s njom posumnjali su nakon serije napadaja, ali u početku su mislili da je to zbog puno posla i stresa.

- Svijet nam se raspao kada nam je liječnik rekao dijagnozu. Ne znam kako smo došli kući - dodala je.

Vratili su se u Veliku Britaniju i sada na stranici GoFundMe.com pokušavaju sakupiti novac za pionirsko cjepivo, imunoterapiju koja bi joj mogla pomoći, a stoji 30.000 funti (252 tisuće kuna). Emily je već uspjela poživjeti dulje nego što su liječnici prognozirali, a nada se da će pomoću cjepiva dobiti još malo vremena.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 94

VIDEO

'Šokiran sam tajnom koju već godinama skriva moja supruga, cijeli naš život je ispao laž'
BIZARNA SITUACIJA

'Šokiran sam tajnom koju već godinama skriva moja supruga, cijeli naš život je ispao laž'

Nakon što je na tabletu svoje supruge otkrio šokantnu tajnu, muškarac je to anonino podijelio na ruštvenim mrežama i zatražio savjet oko toga kako se postaviti: suočiti se s njom, ili pobjeći?