Lifestyle

Komentari 6

Kad ste skupa u trgovini, dijete je nemoguće? Dajte mu 'posla'!

Moj je sin obično 'prava napast' kad skupa idemo u kupovinu; bježi, viče i radi mi probleme, često mi bude i neugodno, napisala je majka i otkrila trik kojim ga je uspjela smiriti

Mama trogodišnjaka Amanda Warburton podijelila je na Facebooku svoj 'trik' kako je uspjela zadržati pažnju inače 'živahnom' djetetu dok s njom kupuje namirnice. U Facebook grupi Motherload je tako objavila tri fotografije svog sina koji kupovanje sada shvaća jako ozbiljno.

- Moj je sin obično 'prava napast' kad skupa idemo u kupovinu; bježi, viče i radi mi probleme, često mi bude i neugodno - napisala je Amanda kojoj je teta u vrtiću dala ideju kako ga zabaviti kad je rekla da dječak tamo uživa kad dobije neki 'važan zadatak'. Sada tako, od kad je postao 'policajac za kupnju', ovaj trogodišnjak samo u tišini 'radi svoje' i poslušno prati mamu.

Novi se pristup ovoj mami očito isplatio, a ideju su pozdravili i drugi u grupi. Za manje od 24 sata od objave post je prikupio preko dvije tisuće lajkova i na stotine komentara roditelja kojima je situacija sa nemirnim djetetom u trgovini poznata.

- Vidi se da je potpuno zaokupljen zadatkom. Fantastična ideja - napisala je jedna mama, a drugi su se složili da je pametno djecu uključiti u kupovinu da im ne bude dosadno, te da imaju osjećaj da su korisna.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU VIDEO SERIJALA 'ZENZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci