Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Kakav brat! Znao da roditelji nemaju novca, pa je sestri sam napravio haljinu za maturalnu

Kakav brat! Znao da roditelji nemaju novca, pa je sestri sam napravio haljinu za maturalnu

Iako je silno željela ići, njegova sestra na maturalnu zabavu nije mogla bez primjerene svečane odjeće koju si roditelji nisu mogli priuštiti ni unajmiti. No tu je uskočio njen brat, pretvorivši je u princezu

Ponekad, kad se čini da nam se želje nikada neće ostvariti, dogodi se čudo i dobijemo točno ono što želimo, a djevojka iz ovog članka upravo je primjer toga. 

POGLEDAJTE VIDEO: Veza je neraskidiva

Pokretanje videa ...

Naime, njeni roditelji si nisu mogli priuštiti da joj kupe ili čak unajme svečanu haljinu, ne ostavljajući joj drugog izbora nego da propusti maturalnu večer - kad se dogodilo čudo. Vidjevši svoju sestru tužnu, brat djevojke, Maverick Francisco Oyao, priskočio je u pomoć i odlučio haljinu sam izraditi od materijala koje je uspio kupiti.

Priča je postala nevjerojatno popularna na Facebooku gdje je Maverick podijelio cijeli kreativni proces.

- Ovo mi je bio prvi dan. Bio sam nervozan i nisam znao odakle početi. Izrezao sam 9 komada plave tkanine, ukrasio ih satenskom vrpcom i sve zajedno sašio da napravim suknju. Budući da u kući nije bilo mjesta, pokušali smo suknju napraviti vani - rekao je.

- Naslikao sam ombre plavi prsluk kako bi se uklopio u paletu boja donjeg dijela haljine. Dolazio bih kući iz škole i radio na tome. Ponekad bih se jako umorio, ali zamišljajući ishod, dobio sam energiju za nastavak teškog rada - dodao je.

Sve je započelo kada je škola najavila nadolazeću maturalnu zabavu za juniore i seniore. Iako je njena obitelj siromašna, Maverickova sestra zaista je željela prisustvovati maturalnoj zabavi, prenosi Bright Side.

Prodaje svoju čudesnu haljinu: Meni i svim prijateljicama koje su je nosile se 'posrećilo' u njoj
Prodaje svoju čudesnu haljinu: Meni i svim prijateljicama koje su je nosile se 'posrećilo' u njoj

Maverick se zbog cijele stvari osjećao izuzetno tužno i tada je dobio ideju da kreira haljinu od pristupačnih materijala koje je mogao naći na tržnici. Ali budući da je bilo tako teško dovršiti, odustao je. Međutim, vidjevši svoju sestru tako tužnu, Maverick je odlučio pokušati još jednom.

Pregledavao je različite vrste svečanih haljina na YouTubeu i Googleu i naišao na proljetnu i ljetnu kolekciju Michaela Cinca gdje je pronašao upravo haljinu koju je odlučio stvoriti vlastitim rukama.

I ne samo da je uspio - već je njegov rad postao viralni hit, a što je još važnije za njega samog - njegova sestra nikad neće zaboraviti svoju maturalnu haljinu.

 

Mladenke koje su uštedjele na vjenčanicama: Sašile su ih same
Mladenke koje su uštedjele na vjenčanicama: Sašile su ih same