Obavijesti

Lifestyle

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad

Božić je vrijeme darivanja. Sve nas muči ista misao - što pokloniti najmilijima. Bitna je namjera, a ionako što god poklonili, ne možete biti gori od nekih od ovih Twitteraša...

VIDEO

Jedna djevojka je na Twitteru postavila pitanje "Koji je najgori božićni dar koji ste ikad dobili?" i ubrzo dobila hrpu smiješnih odgovora, prenosi Distractify. 

Kažu da je najbitnija namjera

Započela je svojom smiješnom anegdotom i rekla da je jednom ocu zabunom kupila pseće slastice jer je mislila da su to čokoladni kolačići. Iduće godine mu je kupila bon za gorivo od 15 dolara.

- Ženi sam kupio puzzle sa slikom traktora. Pokazalo se da to nije dobra ideja - napisao je korisnik Twittera Mitchell.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Isplela sam bratu jednu čarapu i obećala da ću i drugu ako mu ova paše. Ali, nikad nisam... - priznala je Rachel.

- Jednog Božića smo se sestra i ja natjecale u tome tko će pokloniti gori poklon. Ja sam njoj pseći izmet, a ona me fotografirala u najgoroj pozi dok spavam i poslala svim prijateljima kao božićnu čestitku - napisao je Logan.

- Kad sam imao 7 godina kupio sam mami metlu jer se prije toga požalila kako je pod prljav - priznao je Liam.

Neke od ovih je stvarno teško "nadmašiti"

- Ovo je teško pitanje jer se moja obitelj voli šaliti pa se često mijenjamo za poklone, čak i one 'loše', pa je lutrija tko će što dobiti. Jedne godine sam završio s jednom jedinom ciglom - napisao je Gregory.

- Za Božić je tvrtka mom uredu poklonila tortu u kojoj je bilo ruma. Na tom odjelu rade četiri Muslimana i ja. Nakon što je jedan od kolega zagrabio komad i komentirao kako je jako ukusno, pitao me "što je to rum?". Bilo mi je jako neugodno - napisao je Jim.

- Tadašnjoj djevojci sam za poklon uokvirio kartu za kino s prvog spoja. Ona mi je na to rekla: "Što je ovo, ulaznica s našeg prvog spoja?! Za prvi spoj smo bili na večeri, j*** idiote." Ispalo je da sam s drugom bivšom prvi put bio u kinu... - napisao je Dino.

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu
ZA MIR I BLAGOSTANJE

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu

Prema tradicionalnom vjerovanju drvce treba biti veće od najviše osobe u obitelji i postavljeno u središte doma, a svijeće na blagdanskom stolu pročistit će energiju

Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Za blistavu kožu na dugo očekivanom tulumu pomoći će spavanje na dodatnom jastuku koje sprečava zadržavanje tekućine oko očiju
Božić i kućni ljubimci: Genijalni načini kako zaštititi dekoracije
ZLOČESTI LJUBIMCI

Božić i kućni ljubimci: Genijalni načini kako zaštititi dekoracije

Mačke i psi ne mogu odoljeti čarima Božića. Pogotovo penjanju na božićna drvca, žvakanju ukrasa, igranju s kuglicama... Neki vlasnici su odlučili tome stati na kraj