Obavijesti

Lifestyle

Komentari 35

Kako uspješno preživjeti ljubav i prijateljstvo sa svakim znakom Zodijaka: Jedan ne trpi kritiku...

Kako uspješno preživjeti ljubav i prijateljstvo sa svakim znakom Zodijaka: Jedan ne trpi kritiku...
4

Izgradnja pouzdanih, jakih i dugotrajnih odnosa nije lak zadatak. Svaki od horoskopskih znakova ima svoj specifičan pristup. Astrolozi su objasnili kakav je to pristup i kako sa svakim izgraditi povjerenje i poštovanje

VIDEO

Ovan

Agresivnost je nešto na što Ovan ne smije naići ni pod kojim okolnostima. Bolje je sve probleme s njim rješavati mirno, tiho i smireno. Samo tako će vas razumjeti. Ovnovi su agresivni samo ako ih se isprovocira pa će ključ snažne ljubavi ili prijateljstva s njima biti jednostavna smirenost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Bik

Biku je važna udobnost doma. Neće se slagati s osobom koja svojom neurednošću krši tu udobnost. U prijateljstvu, Bikovi najviše ne podnose hvalisanje. Oni znaju biti prilično zavidni pa je bolje ne dijeliti s njima vijest da ste postali bolji od njih.

Kineski horoskop za 2024. Evo koga čeka uzbudljiva romansa, a koga poteškoće u karijeri
Kineski horoskop za 2024. Evo koga čeka uzbudljiva romansa, a koga poteškoće u karijeri

Blizanci

Samo se nasmijte njihovim šalama - oni će to cijeniti. Ne pokušavajte biti ljubomorni na Blizance ili ograničavati njihovu slobodu. Ako ih želite voljeti ili biti prijatelji s njima, ali želite da to bude obostrano, morat ćete im dopustiti da komuniciraju s drugima. Oni zaista ne mogu drugačije.

Rakovi

Rakovi su u prijateljstvu i ljubavi vrlo privrženi i pažljivi. Budite isti takvi, jer to i nije tako teško kao što se čini na prvi pogled. Ako vam se sviđa Rak, onda mu samo pokažite svoju ljubav, poštovanje, toplinu. Ne zaboravite mu reći 'hvala' za emocionalnu podršku, kao i za pomoć bilo koje vrste.

Lav

Nemojte ga kritizirati. Nikada, ni pod kojim okolnostima, ne recite toj osobi da je učinila nešto loše. Lavovi osobito mrze javnu kritiku. U tom slučaju mogu potpuno izgubiti živce i početi pokazivati ​​otvorenu agresiju. Također, u prijateljstvu i ljubavi ne treba zaboraviti na manifestaciju znakova pažnje i brige.

Bezosjećajni: Pet horoskopskih znakova s najhladnijim srcima
Bezosjećajni: Pet horoskopskih znakova s najhladnijim srcima

Djevica

Djevice ne vole sklapati prijateljstva ili razvijati odnose s onima koji se pretvaraju, s licemjerima, onima koji šire glasine. Kako bi prijateljstvo s Djevicama bilo što produktivnije, zaboravite na pristranost, nepristojnost i sebičnost. Ne zaboravite na Djevicu, tada ni ona neće zaboraviti na vas u teškim vremenima.

Vage

Vage se vole baviti raznim stvarima, jer imaju hobije raznih vrsta. Ne treba ih uznemiravati zbog sitnica. Također ih vrijedi neprestano ispitivati ​​kakvi su im planovi, kako su i kako se osjećaju. Vaga voli brigu, posebno kada je iskazana riječima.

Škorpion

Glavna tajna skladnog postojanja s ovim znakom bit će razumijevanje njegovih osjećaja. Trebat će vam empatija, bez koje će biti prilično teško izgraditi prijateljstvo ili ljubav sa Škorpionom. Morate češće razgovarati s osobom rođenom u ovom znaku kako biste vidjeli kako se pretvara iz poznanika u odličnog prijatelja.

Strijelac

Sa Strijelcima morate biti otvoreni za sve novo. Oni vole nova događanja, i to spontana. Živjeti s njima i sklapati prijateljstva je zabavno, ali ponekad teško. Strijelci su jedni od glavnih intelektualaca među znakovima. Stoga morate pokazati osobi ovog znaka da želite primiti nova znanja. 

Jarac

Svakako ne biste trebali kršiti osobne granice Jarca. To vam možda neće oprostiti. Također su osigurali status onih s teškim karakterom, ali to se očituje samo u početnim fazama komunikacije. Ovo je prilično ugodan prijatelj i partner koji može donijeti mnogo neobičnih stvari u vaš život. Glavna stvar je da njegove hobije shvatite ozbiljno.

Vodenjak

Vodenjaci vole brigu i pažnju. Također vole znati da osoba koja im se sviđa pripada samo njima. Pokažite Vodenjaku da nemate boljih prijatelja od njega. Pokažite mu da vas drugi ne zanimaju kada su u pitanju veze. On će to svakako cijeniti.

Ribe

S Ribama morate sve dogovarati na licu mjesta. Prije nego započnete vezu s njima, bolje je prvo dogovoriti tko će za što biti odgovoran. Ribe moraju odmah razjasniti svoje zahtjeve jer mrze neugodna iznenađenja. Moraju unaprijed znati koje se poteškoće mogu pojaviti. Isto vrijedi i za prijateljstvo, piše Atma.

Tri horoskopska znaka kojima muškarci ne mogu odoljeti: Osvajaju svojom energijom
Tri horoskopska znaka kojima muškarci ne mogu odoljeti: Osvajaju svojom energijom

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU KULINARSKOG SERIJALA 'LEĐA O LEĐA':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Dnevni horoskop za ponedjeljak 29. travnja: Jarac će zablistati na poslu, Vodenjak u ljubavi
KAKAV VAS DAN OČEKUJE?

Dnevni horoskop za ponedjeljak 29. travnja: Jarac će zablistati na poslu, Vodenjak u ljubavi

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 29. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša
IDEALNA NIJANSA

Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša

Od Ovna do Ribe, svih 12 znakova Zodijaka povezano je s različitim stvarima, kao što su određene kvalitete, karakteri, afiniteti, planeti, pa čak i boje