Lifestyle

Komentari 107

Kamo otputovati za blagdane? Provjeri što paše tvom znaku

Kamo otputovati za blagdane? Provjeri što paše tvom znaku

Stiže sezona blagdana i mnogi bi iskoristili priliku za neko duže ili kraće putovanje.Vodenim znakovi najviše će uživati na romantičnim mjestima, a zemljani na seoskim gospodarstvima

Vodeni znakovi: Rak, Škorpion i Ribe

Budući da su vodeni znakovi jako intuitivni, osjetljivi, intenzivni, emotivni i vole se brinuti za druge, obiteljski odmori ili bijeg s bliskim prijateljima je za njih idealan odmor.

Škorpioni se vole jako opustiti, Ribe preferiraju sanjiva odredišta, a Rak se jednostavno želi opustiti i prepustiti uživanju.

Rezultat ovih težnji je očit - preporučljiva su putovanja u Pariz, Veneciju, Rovinj, Opatiju, Prag ili neki drugi grad koji je podjednako šarmantan i prepun ugođaja. Vodeni znakovi ću uživati u lijepo uređenim apartmanima, prepuštajući se čarima domaće kuhinje, najfinijim vinima i glazbenom ugođaju.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strijelac

Oni su prepuni energije, jaki, glasni i optimistični. S takvom osobnošću teško da će im odgovarati izležavanje na suncu ili isprobavanje vina i specijaliteta.

Vatreni znakovi da bi se odmorili trebaju avanturu, pokret i izazov, nešto na što će se usmjeriti i zaboraviti na svoje svakodnevne brige. 

Idealno putovanje za ove znakove obvezno uključuje kvalitetnu razonodu ili city break sa zanimljivim mjestima ili sportski užitak poput skijanja ili plivanja. 

Zemljani znakovi: Bik, Djevica i Jarac

Zemljani znakovi su praktični, organizirani, sposobni, ambiciozni i znatiželjni.

Bikovi i Jarci vole ugađati sami sebi, a Djevice vole detaljan raspored svih događanja i mogućnosti na putovanju kako bi maksimalno iskoristile svaku minutu.

Ovi znakovi uživaju u hrani i piću, vole isprobavati nove okuse i arome te uživati u vinskim rutama i izletima. Ukratko - putovanje koje će uključivati izlete, događanja i nove mogućnosti.

Zračni znakovi: Blizanci, Vaga i Vodenjak

Zračni znakovi ću često avanturisti, društveni, neovisni i otvorenog uma. 

Blizanci vole izazov, Vage čeznu za raznolikošću, a Vodenjacima je najvažnija njihova neovisnost.

Stoga, uzbudljivo putovanje na skijanje, zimski odmor prepun aktivnosti i zbivanja na kojima će upoznati nove ljude, napuniti će baterije ovim znakovima.

Najčitaniji članci