Lifestyle

Komentari 0

Kćeri obećao haljinu Disneyeve princeze, pa ih sad dizajnira i izrađuje po mjeri za sve uzraste

Kćeri obećao haljinu Disneyeve princeze, pa ih sad dizajnira i izrađuje po mjeri za sve uzraste

Dizajner Nephi Garcia izrađuje zadivljujuće vjenčanice i haljine za druge prigode inspirirane prema haljinama princeza iz Disneyevih priča i crtića, a osim onih po mjeri, možetre nabaviti i gotove modele

Ako ste ikad u životu poželjeli odjenuti neku od predivnih haljina koje nose Disneyeve princeze, a nemate baku ili tetu koja zna dobro šivati, napokon postoji dobro rješenje. Dizajner Nephi Garcia izrađuje zadivljujuće haljine, korzete, suknje u obliku krinolina po mjeri i ukrašava ih u skladu s Disneyevim originalom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Poduzetnica se odijeva u Disneyevu princezu i obilazi bolesnu djecu

 

Dakle, kao u priči o Pepeljugi vila je osigurala prekrasnu haljinu u kojoj je ona zadivila princa na balu, tako vas i Nephi Garcia uz malo truda može odjenuti u princezu.

Haljine najčešće kreira kao vjenčanice, no može ih prilagoditi za svaku prigodu, kaže. Također, dizajnira odjeću i drugih likova, ne samo haljine princeza.

Također, iako su sve inspirirane modelima iz Disneyevih crtića, dvije haljine iste princeze nikada nisu iste i isto ukrašene, pa ne morate strahovati da će se netko pojaviti u istoj haljini kao i vi. 

Ako želite izbjeći dodatne troškove, možete preskočiti dizajniranje haljine koja se šiva po vašim mjerama i izabrati nešto od gotove odjeće koju također ima u ponudi, za koju su inspiracija također Disneyevi likovi. 

Modni dizajner fotografije svojih kreacija dijeli na Instagramu, dok se na TikToku mogu pronaći i snimke izrade nekih modela, gdje ga prati gotovo pola milijuna korisnika.

Štoviše, putem tih mreža on nudi i savjete za šivanje takvih modela, pa oni vještiji sa šivaćom mašinom takvu haljinu možda mogu izraditi i sami.

Upute daje baš za sve - od izrade steznika do izrade vlastite kreacije haljine sa širokom suknjom koja pleše oko vas. Tako na Tik Toku možete pronaći čak i tutorijal za izradu haljine za Pepeljugu ili Elsu, od izbora materijala nadalje.  

- Jednog dana odveo sam obitelj u Disneyland i moja kći je htjela haljinu jedne princeze. Znao sam da si to ne mogu priuštiti, no obećao sam da ću joj napraviti posebnu haljinu. Kad sam počeo raditi supruga me podsjetila na taj izazov i to me potaknulo da izradim doista čarobnu haljinu, koja se uz malo ukrasa začas mogla pretvoriti u prekrasnu haljinu za princeze - priča Nephi. 

Od tada su se haljine koje je do tada radio pomalo transformirale u ekstravagantnije i počele privlačiti interes na tisuće obožavatelja diljem svijeta, piše The Sun. 

Najčitaniji članci