Obavijesti

Lifestyle

Komentari 29

Koja ste klasična diva, Audrey Hepburn ili Marilyn Monroe?

Koja ste klasična diva, Audrey Hepburn ili Marilyn Monroe?
1

Od Audrey Hepburn do Marilyn Monroe, klasična ljepota je ta koja nikada ne izlazi iz mode. Otkrijte kojoj od hollywoodskih diva vi najviše po svom režimu i stilu sličite!

VIDEO

Blistav ten Marilyn Monroe

Da bi istaknula blistav ten, na lice je nanosila sloj hormonske kreme te preko nje podlogu za puder čime je stvarala sjajnu, svjetlucavu bazu koja je u očima kamere dobro izgledala. Želite li blistav ten poput slavne dive, umjesto hormonskih krema isprobajte kombinaciju bisernog primera i tekuće ili krem-podloge za puder.

Oči Bette Davis

Velike, legendarne i opjevane oči Bette Davis je njegovala krastavcima koje je svako večer prije spavanja stavljala na kapke. Na područje ispod očiju redovito je nanosila sloj vazelina kako bi ga zaštitila od podočnjaka i podbuhlosti.

Minimalistička elegancija Grace Kelly

Umjesto oštrih linija i boja upotrebljavala je prirodne nijanse koje su suptilno pojačavale njezinu prirodnu ljepotu. Obrve je definirala delikatnim zlatno-smeđim sjenilom koje je nanosila duž linije obrva. Iluziju istaknutih jagodica na obrazima kreirala je pomoću dviju nijansi rumenila - svjetliji ton nanosila je na jagodične kosti, a tamniji u udubine obraza.

Bujna kosa Rite Hayworth

Da bi kosa uvijek bila bujna i sjajna, prala ju je šamponom i toplom vodom te isprala, a potom cijelu kosu dobro natopila uljem i zamotala je u ručnik. Nakon 15 minuta kosu bi isprala toplom vodom, a ostatke ulja uklonila je blagim šamponom i limunovim sokom. 

Dramatičan pogled Grete Garbo

Slavna je diva na kapke nanosila tanak sloj vazelina, a preko njega puder u boji kože koji je nanosila sve do obrva. Na pregibe kapaka nanijela bi tamnu nijansu koja je očima davala dubinu. Liniju na gornjem kapku iscrtavala je olovkom od mješavine nafte i pigmenta ugljena, a na trepavice nanijela bi sloj maskare. 

Plišane trepavice Audrey Hepburn

Nježna hollywoodska ljepotica i pionirka “baby doll looka” na gornje je trepavice uvijek nanosila fini sloj maskare, a oči je istaknula tekućim eyelinerom. Tajna plišanog i prirodnog izgleda njezinih dugih trepavica je u njihovu pomnom razdvajanju nakon nanošenja svakog sloja maskare. Da biste postigli taj efekt, ne gubite sate na razdvajanje trepavica - odaberite maskaru s kvalitetnim aplikatorom i oznakom “false lash effect”.

Katharine Hepburn ten duguje šećeru

Tajna njezina blistava tena bila je u redovitom pilingu. Kožu bi istrljala mješavinom šećera s malo tople vode i limunova soka te bi je nakon pilinga isprala hladnom vodom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje