Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
241 komentara

Koji osmijeh! Beba stara samo 5 dana presretna je što je živa

Ova curica rođena je prijevremeno i sa samo 1,7 kg. No nakon samo pet dana roditeljima je podarila ovaj predivni osmijeh i pokazala svima da je veliki borac

Foto: Facebook
241 komentara

Slika bebe stare samo pet dana osvojila je internet. Ova curica rođena je prijevremeno sa samo 1,7 kilograma. Njezina mama Lauren Vinje objavila je fotografiju uz ove riječi: 

"Naša prva kćer ovdje je stara samo pet dana. 1,7 kg. Sretna je što je živa! U ovu sliku sam često gledala kako bih izdržala uspone i padove naših dana na odjelu nenatalne intenzivne skrbi. Život je dragocjen!"

"Our first daughter at five days old. 3 lbs. 14 oz., she was happy to be alive! This picture was one I looked at often...

Posted by Love What Matters on 16. listopada 2016

Fotografija je objavljena na Facebook stranici Love What Matters. Dirnuti ovim predivnim smješkom puno roditelja podržalo je obitelj djevojčice objavljujući fotografije njihovih mališana koji su također rođeni prerano i trenutaka kada su se prvi put nasmiješili. 

Mama Kristine Koma objavila je u komentarima fotografiju svog nasmiješenog sina u inkubatoru. 

"Naša prva beba rodila se prošle godine s 25,6 tjedana i 950 grama. Ovo je prvi put kada se nasmijao. Bio je star mjesec dana. Bilo je prekrasno i uvijek ću se sjećati tog trenutka". 
 

 Druga mama Angela Soilleux napisala je: Rekli su mi da se moja djevojčica nikad neće smijati nakon što je preživjela moždani udar kada se rodila s 33 tjedna. Ona voli dokazivati drugima da su u krivu. Šaljemo vam zagrljaje i puno osmijeha! 
 

 
Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message