Obavijesti

Lifestyle

Komentari 54

Koliko vam je partner vjeran? To može otkriti njegov horoskop

Koliko vam je partner vjeran? To može otkriti njegov horoskop

Monogamija zapisna u zvijezdama: Vage nisu osobito sklone odanosti te je za njih najvjerojatnije da će prevariti partnera, a slično je i s Blizancima. Na čuđenje mnogih, jedan od najvjernijih znakova je partner Škorpion

Web stranica za izvanbračne veze Ilicit Encounters analizirala je podatke njihovih članova i otkrila da su nelojalne Vage na prvom mjestu preljubnika, a slijede ih Blizanci i Jarčevi. Na mjestu najvjernijih se našao Škorpion.

U sklopu ankete, žene Vage i Blizanci podijelile su svoje razloge zbog kojih su se upustile u izvanbračne odnose - uključujući 'potrebu za više seksa' i jednostavnog osjećaja da je 'raznolikost važna u životu', prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO: Lovi muškarce u zamku

Pokretanje videa...

Ona je 'noćna mora' za nevjerne muškarce: Javlja se zauzetima i testira njihovu odanost 01:06

Zašto su neki znakovi skloniji varanju?

Prema anketi, ovo je učestalost preljubnika po horoskopskim znakovima te vjerojatnost da će varati u monogamnom odnosu:

  1. Vaga 16% 
  2. Blizanci 14% 
  3. Jarac 12% 
  4. Bik 11% 
  5. Rak 9% 
  6. Lav 8% 
  7. Djevica 8% 
  8. Ribe 6% 
  9. Ovan 5% 
  10. Strijelac 4% 
  11. Vodenjak 4% 
  12. Škorpion 3%

Stručnjakinja za seks i odnose na IllicitEncounters.com, Jessica Leoni, ističe kako su Vage 'društveni leptiri' koji će brzo potražiti potvrdu negdje drugdje, dok se za Blizance smatra da se boje predanosti. U međuvremenu, Škorpioni su 'strastveni i ustrajni', što znači da su odlučni u vezi uspostaviti odnos, varajući samo u krajnjem slučaju.

Vage

Leoni kaže da nije ni čudo što su uzbudljive Vage najnevjernije svojim supružnicima. Zračni znakovi postaju lako zaljubljeni u ljude i vjerojatno će krenuti u puno brzih veza.  Ako je Vaga udana za nekoga tko nije uvijek dostupan - sasvim je prirodno da traže potvrdu, pažnju i društvo negdje drugdje.

Blizanci 

Oni vole avanturu i lako im sve dosadi, što znači da je manje vjerojatno da će se posvetiti samo jednoj osobi. Zračni znak fleksibilan je i otvorenog uma i često se muči s odanošću jednom partneru pa čak i kad je zaljubljen. Poznati su po tome što imaju dvije često kontradiktorne ličnosti - i iako vole druženje, plaše se predanosti.

Jarac 

Iako su Jarčevi prizemljeni i skloni su pažljivom razmatranju svih svojih odluka, mogu se upustiti u afere kao sredstvo za oslobađanje od svog stresnog svakodnevnog života. Iako su razumni, Jarčevi su također vrlo ambiciozni i poznati po tome što su radoholičari, a afera bi mogla biti samo olakšanje stresa koje traže u svakodnevnoj gužvi.'

Bik

Poznati po svojoj ljubavi prema koketiranju, zajedno s intenzivnom ambicijom za koju Jessica predviđa da bi zemaljski znak mogao imati osjećaj 'prava' na drugu vezu. Oni traže veliko zadovoljstvo, u potrazi su za finim stvarima u životu. Bik može smatrati da ima pravo na aferu kao sredstvo za zadovoljenje potrebe za bilo čim što im nedostaje od supružnika.

Rak

Vodeni znak Rak ima tendenciju biti brižan u vezi i vrlo zaštitnički nastrojen prema svom partneru, međutim nedostatak podrške u vezi mogao bi dovesti do toga da utjehu potraže drugdje. U srži je vrlo miran, privržen i voli se brinuti za druge. Rak će vjerojatno uložiti puno truda u njihovu opću dobrobit, cijeneći brigu o sebi prije svega, a možda je u potrazi za aferom ako se u svojoj primarnoj vezi osjeća 'potcijenjeno.'

Svaki znak horoskopa ima svoju srodnu dušu - evo koja je vaša
Svaki znak horoskopa ima svoju srodnu dušu - evo koja je vaša

Lav

Poznati su po svojoj ambicioznosti i potrebi za moći i autoritetom u vezi, tražeći partnere koji ih mogu podržati i pomoći im u postizanju ciljeva. Jessica predviđa da Lavovi koji varaju vjerojatno planiraju pomno svoju vezu kako ih ne bi uhvatili.

- Pretpostavljam da odluka o nevjeri ne bi bila prevrtljiva, već dobro promišljen i proračunat glavni plan povezan s požudom - ističe.

Djevica 

Djevice su odani romantični partneri na koje se možete osloniti, vole biti u vezi, ali su i žestoko neovisni i trebaju vrijeme za samoću. Tipični perfekcionisti, Djevice će vjerojatno varati kad im veza ne ide onako dobro kao što su očekivali. Djevica kao zemaljski znak je idealist. Perfekcionizam im ide u prilog u mnogim aspektima života, ali kad veza ne ide onako kako su zamišljali, oni to zaista uzimaju k srcu, pa im ego može biti motivator za varanje.

Ribe

Oni su nježni i predani partneri, no može im biti teško kad njihovi partneri ne razumiju njihove osjećaje. Međutim, kad prevare, vjerojatno to nisu planirali ili pokrenuli oni, a može biti rezultat osjećaja da ih se kod kuće ne čuje. Prirodno su mrvicu sramežljiviji, vjerojatnije će spontano biti nevjerni - i obično ne bi bili prvi koji su pokrenuli nevjeru.

Ovan

Avanturistički i asertivni, Ovan voli biti glavni u vezi i sklon je spontano zaljubiti. Iako je manja vjerojatnost da će varati, on će se okrenuti varanju kad osjeti da njihovi partneri fizički i emocionalno ne mogu pratiti njihove potrebe. Ako bi Ovan bio nevjeran, obično je do frustracije što njihov supružnik nije u stanju fizički ili emocionalno ispuniti njihova očekivanja.

Strijelac

Strijelci su neovisni i vrlo iskreni te često žele riješiti probleme čim dođu u vezu. Ovaj znak vjerojatno neće tražiti aferu ako su nesretni i jednostavno bi prekinuo vezu sa supružnikom ako veza ne bi funkcionirala. Vatreni znak, Strijelac je poznat po tome što je zabavan, optimističan i razigran. Iako uvijek u potrazi za avanturom, vjerojatnije je da će prekinuti vezu s nekim s kim su nezadovoljni, a zatim potražiti aferu.'

Vodenjak

Vodenjacima je potrebna mentalna stimulacija od strane partnera i često im je drago što su prijatelji s partnerom zbog strastvene veze. Malo je vjerojatno da će prevariti, Vodenjaci će se potruditi popraviti pukotine u vezi. Ako je norma nevjera kad ste nesretni u braku, Vodenjaci inzistiraju na suprotnom - ostanite i riješite to.

To je poza koja ih zanima: Jarce majmun, Vagu senzualni lotus
To je poza koja ih zanima: Jarce majmun, Vagu senzualni lotus

Škorpion 

Škorpioni su obično tvrdoglavi i odlučni, oni bi radije pokušali učiniti sve da veza funkcionira bez obzira na problem. Jessica kaže: 'Tražite li odanost? Ne tražite dalje od nepokolebljivog Škorpiona, najvjernijeg zvjezdanog znaka Zodijaka. Vodeni je znak i vrlo su strastveni, asertivni i ustrajni. Odlučni su usrećiti nesretni brak pukom voljom i tvrdoglavošću, a varali bi samo kao krajnje utočište - pa su sigurna oklada za monogamiju.'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 54
'Rastala sam se od muža kad je osvojio milijune. Evo kako je toliki novac uništio naš brak'
NEOBIČNA ODLUKA

'Rastala sam se od muža kad je osvojio milijune. Evo kako je toliki novac uništio naš brak'

Svi znamo da novac ne može kupiti sreću, ali mnogima od nas mogao bi znatno olakšati život, osobito ako bi to značilo preseljenje u dom iz snova, otplatu dugova i prestanak brige oko troškova života