Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Kontrastni uzorci i traper: Ove se sezone sve smije miješati

Kontrastni uzorci i traper: Ove se sezone sve smije miješati
4

Ruž i haljina u istoj nijansi, nošenje kaputa kraćeg od suknje, kombiniranje geometrijskih i cvjetnih uzoraka te nošenje raščupanih punđi nova su pravila trenda

VIDEO

Mnoga pravila za koje su stilisti godinama tvrdili kako su najgori modni prekršaji koje možete počiniti, sada se smatraju pečatom stila. Prekrižite pravilo da kaput mora uvijek biti duži od suknje. Za promjenu, pustite da krajevi suknje ležerno proviruju ispod kaputa. Odaberite model kaputića naglašenog struka te ga uskladite s bojom suknje. Miješanje uzoraka, kojeg su se stilisti grozili proteklih desetak godina, sjajan je način da izrazite svoju osobnost.

Kombinirajte izražajne, dekorativne uzorke s geometrijskim, primjerice razigrane, krupnije cvjetne sa sitnijim, točkastim uzorkom. Da bi kombinacija bila ona prava, odaberite uzorke u komplementarnim bojama. Također, slobodno dodajte traper na traper. Igrajte se i nemojte se bojati da ćete izgledati kao da se spremate na rodeo.

Trik je u tome da kombinirate traper različite debljine i ispranosti, primjerice svijetlu izblijedjelu traper-košulju ili prsluk sparite s tamnim, pripijenim trapericama. Za glamurozan izgled outfit upotpunite elegantnim visokim potpeticama.

Punđa više ne mora 
biti strogo zalizana

Kako biste izgledali svježe i mladenački, a ne ukočeno, punđa i rep neka budu razbarušeni. Prije nego što kosu skupite u rep i smotate u nisku punđu, nanesite preparat koji ističe teksturu. Potom pričvrstite kosu elastičnom vrpcom i ukosnicama te prstima izvucite nekoliko nestašnih čuperaka pa ih pustite da ležerno padaju.

Sklad: Ruž i haljina su u istoj nijansi

Napućite usne i namažite ih ružem koji odgovara nijansama vaše odjeće. Kako biste bili sigurni da nećete pogriješiti, držite se bezvremenske crvene li bogatih tamnih nijansi ruževa, a klonite se jarkih ružičastih i ledeno-hladnih tonova. Ovo je pravilo dobrodošao izbor za dnevno, poslovno i večernje, svečano izdanje.

Pokažite noge igrajući se trendi čarapicama

Razigran trend, sve prisutniji na pistama, suknja je u kombinaciji s kratkim čarapama. Odaberete li čarape u boji cipela, stvorit ćete dojam laganih, pripijenih čizama. Hrabriji mogu odabrati čarape u boji odjeće, no klonite se šarenih, upadljivih varijanti.

Sudar nijansi povećava oči i stavlja ih u prvi plan

Na kapke nanesite omiljenu svijetlu nijansu sjenila, a zatim ga dopunite kontrastnim sjenilom. Dodatak neočekivanih boja daje makeupu moderan ton te oči stavlja u prvi plan, tvrdi američki vizažist slavnih Robert Greene. Dobitne su kombinacije sjenilo boje brusnice sa zelenim, tirkizno sa svjetlucavožutim te ljubičasto u kombinaciji s brončanim kutevima, koji otvaraju pogled i povećavaju oči, dodaje vizažist.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku