Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Koraljna, fuksija i crvena boja ruža laskaju baš svakoj puti

Koraljna, fuksija i crvena boja ruža laskaju baš svakoj puti

Prije nanošenja ruža usne propisno njegujte - nahranite ih pilingom i balzamom - rezultat je savršena i dugotrajna boja. Kako da boje dulje traju na usnama, otkrivaju vam vizažisti...

VIDEO

Nakon dugotrajne vladavine mat tekstura, ova sezona podržava povratak klasičnih kremastih ruževa. Donosimo omiljene novitete koji pristaju svim ženama. 

Tri vječna klasika su fuksija, koraljna i snažna crvena jer odlično pristaju svakoj puti. Tamnoplave, brutalno ljubičaste i zelene tonove ostavljamo odjeći, torbicama i štiklama, a ove ćemo vruće, tople i nešto hladnije nijanse rezervirati za poljupce. Iako su pakiranja legendarna, jer to je klasičan ruž na okretno izvlačenje, formule su obogaćene uljima i hijaluronskom kiselinom, molekulama koje njeguju usne i upravo zbog toga neće im dati onaj isušeni look, koji je često zaštitni znak mat ruževa. 

No i postojanost klasičnog ruža može se održati uz nekoliko trikova iskusnih vizažista.

- Dugotrajnost ćemo postići dobrom pripremom, nije važna samo tekstura ruža, veliku ulogu ima i njega usana. Da bismo izbjegli suhoću zbog koje se ruž brže skine, predlažem piling. Ne treba vam neka posebna formula nego usne možete nježno istrljati šećerom ili kavom - savjetuje vizažistica Ena Čavlović.  

Usred raznih trendova, pobjedu ove sezone odnose klasični ruževi na izvrtanje, ima ih mnogo, i to po pristupačnim cijenama. 

- Možda ste primijetili da se neki ruževi brzo suše pri nanošenju, pa predlažem da prije svega usne definirate olovkom iste nijanse. Možete se poigrati tonovima i na sredinu staviti neku svjetliju nijansu. Usne će tako izgledati veće i senzualnije - ističe Čavlović i dodaje da su njegovane - najljepše. 

- Kad ih njegujete balzamom, posebnu pažnju posvetite rubovima kako biste spriječili eventualnu preuranjenu pojavu bora - pojašnjava. 

essence colour up! shine on! lipstick 08

Moderan izgled donosi jednostavnost - ruž ima glavnu riječ, a lice je uredno i besprijekorno uz malo maskare. Ako želite dodatan glamur na usnama, ne zaboravite na moć dobrog starog sjajila.

Catr. Ultimate Colour Lipstick 520
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...