Lifestyle

Komentari 8

Narežite tortu čašama za vino: Bez nereda i dodirivanja kreme

Na TikToku je još u studenom objavljen video rezanja rođendanske torte čašama za vino, što je pomoglo da gosti ne isprljaju ruke i tanjuriće, a na kraju su i nazdravili s - tortom

Rezanje rođendanske torte zahtijeva malo vještine, no teško je izbjeći da se skroz umrljate kremom te da vam se komadi torte raspadnu dok ih selite na tanjuriće, ako nemate - čaše za vinu. Video objavljen na TikToku prikazuje, naime, posve jednostavnu metodu rezanja kolača kod koje nema nereda.  

POGLEDAJTE VIDEO: Evo jedne svadbene torte

Od 22. studenog, kad je objavljen, pogledan je više od 1,6 milijun puta i dobio više od pola milijuna lajkova.

Objavila ga je korisnica@theroseperiod, a snimka pokazuje grupu prijatelja na proslavi 20. rođendana djevojke  po imenu Jules. Video započinjem puhanjem i gašenjem svjećica, nakon čega su se svi poslužili tortom - tako da ju zagrabe obrnuto okrenutom čašom za vino, držeći čašu za nožicu. Na kraju su se s čašama punim torte i - kucnuli.

Ne samo da su tako uredno 'odrezali' svoj komad kolača, nego im nisu trebali tanjurići, a ono što je još važnije u ovo doba pandemije korona virusa: Nije bilo dodirivanja hrane. 

Ljubitelji zaleđivanja torti i kolača pogotovo bi mogli doći na svoje, jer će zaleđeni dio kolača tako ostati na dnu čaše i možete ga držati rukom da ga zagrijete. Pritom za višeslojne torte treba koristiti visoke vinske čaše, dok će vam za neki jednostavniji kolač s jednim ili dva sloja biti dovoljna i šalica, prenosi New York Post. 

Najčitaniji članci