Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
0 komentara

Korona ih ne može razdvojiti: Sin i otac pričaju preko prozora

Sandy Hamiliton je na društvenim mrežama podijelila prekrasan trenutak kojem je svjedočila u ustanovi za starije ljude. Otac i sin gledaju se preko prozora i pričaju jedan s drugim uz pomoć mobitela

0 komentara

Sandy Hamiliton iz Minnesote, SAD, radi u ustanovi za brigu o starijim ljudima koja trenutno ne radi za posjetitelje kako bi se zaustavilo širenje korona virusa.

Dok je bila u smjeni, svjedočila je prelijepom trenutku između oca koji živi u ustanovi i njegovog sina koji ga svakodnevno posjećuje i taj trenutak odlučila je podijeliti na društvenim mrežama. 

BUDIMO LJUDI Pomozimo starijima na dobar način da se nose s izolacijom

Na fotografiji se vidi stariji muškarac kako sjedi u fotelji u svojoj sobi, dok njegov sin sjedi ispred prozora i preko telefona pričaju jedan s drugim.

- Sin dolazi svaki dan vidjeti oca, a razgovaraju preko telefona, najslađa stvar ikada - rekla je Sandy.

My assisted living is on lockdown so he comes every day to see his dad and they talk through the phone, sweetest thing ever 💞 Consent was giving to post on social media.

Posted by Sandy Hamilton on Sunday, March 15, 2020

Sandy je dobila odobrenje da fotografiju podijeli na društvenim mrežama, a fotografija u kratkom vremenu postala je viralna i podijeljena je više od 240.000 puta. Prikupila je više od 75.000 lajkova i više od 10.000 komentara.

- Tako slatko! Nadam se da će mene jednog dana netko toliko voljeti. Kakav dobar sin!- bio je jedan od komentara.

A woman wearing a protective face mask to prevent contracting the coronavirus enters a subway station in Milan ČUVAJMO SEBE I DRUGE Manji rizik za zarazu: Kako se ispravno socijalno distancirati

- Ljubav pobjeđuje sve - bio je drugi komentar.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message