Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Kožna jakna u kombinaciji s trapericama ne izlaze iz mode

Kožna jakna u kombinaciji s trapericama ne izlaze iz mode
1

Savršen par - s kombinacijom poderanih traperica i kožnate jakne ne možete pogriješiti, a za uglađen look kožnatu pencil suknju nosite s pletivom

VIDEO

Od Stelle McCartney do Guccija, mnogi su dizajneri bili inspirirani Jamesom Deanom ili se vratili u devedesete pa traperice visokog struka uparili s kožnatim jaknama ili bluzama. Bilo da ste okorjeli roker i bajker ili ujutro ne znate što ćete obući pa posegnete za trapericama i omiljenim kožnjakom, ovaj “dvojac” nikad neće izaći iz mode. Isto je i ove godine, a traper i koža istodobno mogu izgledati prilično rokerski i uglađeno. 

PR fotografije

Kožnata jakna, Mango - 799 kn

Iz poznatog Saks Fifth Avenuea rekli su da su Stellini komadi od trapera nešto što bi njezina majka Linda nosila sedamdesetih. Obožavala je avangardne kožnate majice i tanke jakne koje je nosila s trapericama visokog struka na kojima bi joj pozavidjeli brojni današnji hipsteri. Nešto modernije kombinacije kože i trapera uključuju kožnate pencil suknje uparene s “oversized” traper košuljama. 

PR fotografije

Majica, H&M - 99 kn

No nema bolje kombinacije od poderanih traperica, glomaznih gležnjača s metalnim kopčama ili kožnate jakne. Ovakva izdanja lako se prilagođavaju jutarnjim i večernjim izlascima, a uz par visokih potpetica možete otići i na važan sastanak, ali i tjedan mode. Mnoge modne blogerice i trendseterice nedavno su poludjele za takozvanim “normcoreom”. Ovaj trend veliča jednostavnost. Sjetite se Julije Roberts ranih devedesetih jer baš ona najbolje opisuje esenciju ovoga stila.

PR fotografije

Traperice, Zara - 359 kn

 Traperice visokog struka, obične majice, velike kožnate jakne, po mogućnosti od dečka, i bijele tenisice - savršen su spoj bile tada, ali su i danas. Da je ova kombinacija stvarno legendarna, znaju i Alexander Wang i Givenchy. Wangova jakna od trapera s kožnatim rukavima sjajan je odabir, posebno u ove sunčane jesenske dane. 

PR fotografije

Gležnjače, Mango - 359 kn

Tri trenda u jednoj kombinaciji

Tom Ford upario je traper, kožu i visoke čizme - tri velika trenda ove sezone, a modne su ovisnice poludjele za ovim modelom čizama. Osim toga, s kombinacijom poderanih traperica i kožnate jakne ne možete pogriješiti.

PR fotografije

Torbica, Givenchy, net-a-porter.com

Jednostavno, a tako cool 

Iako naizgled jednostavan stil, u njemu ćete sigurno biti totalno chic. Dobre traperice i crna koža definitivno su najpoželjniji komadi u svakom ormaru. Styling “začinite” zanimljivom torbicom.

PR fotografije

Naočale, asos.com - 220 kuna

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa
VOLE OSVETU

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa

Znaju djelovati miroljubivo, no kad djeluju ljutito bolje je ne imati posla s njima. Čak im se zna desiti da planiraju neku osvetu, no pritom toliko uživaju da zaborave razlog zašto su se uopće naljutili

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić
'Muž me nagovorio da imamo bebu, ali ja sam onda odlučila biti samohrana majka'
ŽIVOTNA PRIČA

'Muž me nagovorio da imamo bebu, ali ja sam onda odlučila biti samohrana majka'

Prvo su se odlučili na brak bez djece, no on je postao depresivan te zaključio da će ga uveseliti samo dijete. Ipak, to na koncu nije ispalo dobro