Lifestyle

Komentari 18

'Krenulo je kao seks u troje, a onda me dečko izbacio iz sobe'

'Krenulo je kao seks u troje, a onda me dečko izbacio iz sobe'

Bacili smo se na krevet i počeli skidati odjeću. Izgledalo je kao da ćemo imati grupni seks. Sve je bilo u redu dok smo se ljubili, ali uskoro je ona počela seksualno zadovoljavati mojeg dečka...

Oboje su u 20-ima godinama. Ona tvrdi da imaju fantastičnu ljubavnu vezu koja je do trenutka 'bizarne situacije pokušaja seksa u troje' trajala dvije godine. U to vrijeme su, priča neimenovana djevojka, već razgovarali o zarukama i planirali se vjenčati kroz koju godinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovo je njezina ispovijest:

'Inače, nemam puno prijateljica budući da moj dečko i ja radimo u istoj firmi, on na terenu, a ja u uredu. Firma je bila u procesu širenja i u uredu je počela raditi nova djevojka stara 19 godina. Nevjerojatno je bilo napokon imati kolegicu koja je simpatična i zabavna. 

Kad sam ju upoznala sa svojim dečkom bilo je očito da mu se sviđa. Nije ju mogao prestati gledati. Jedne večeri sjeli smo se u bar i on mi je predložio da i nju pozovemo da nam se pridruži.

Isto kao i ja, ne zna puno ljudi, pa sam joj poslala poruku da dođe van, na što je ona odmah pristala. Vlasnik bara je slavio rođendan i sve goste je častio pićem. Popili smo puno više nego inače.

Na kraju večeri sjela se s nama u taksi i svi zajedno smo otišli u stan mog dečka. Svi smo flertali sa svima. Kad smo stigli, bacili smo se na krevet i počeli skidati odjeću. Izgledalo je kao da ćemo imati seks u troje. Sve je bilo u redu dok smo se ljubili, ali uskoro je ona počela seksualno zadovoljavati mojeg dečka.

Gledajući ih, u sekundi sam se otrijeznila i počela me loviti mučnina. Izašla sam iz sobe i zalupila vratima. Ono što se sljedeće dogodilo me šokiralo.

Moj dečko je iza mene zaključao vrata tako da se ne mogu vratiti unutra, a kroz vrata sam čula da se smiju. Bila sam u šoku. Ujutro sam ga pitala jesu li se poseksali i naravno da je on rekao ne. Ali mu ne vjerujem. Nemam pojma što da mislim.', prenio je britanski Sun.

Dodala je kako je nakon tog neugodnog iskustva počela razmišljati koliko mu zapravo može vjerovati te imaju li njihovi planovi za zajedničku budućnost više smisla. Nije poznato jesu li se razišli ili su riješili nesuglasicu i krenuli dalje.

Najčitaniji članci