Obavijesti

Lifestyle

Komentari 25

Kuću punu smeća preuredila u predivan dom u dvije godine

Kuću punu smeća preuredila u predivan dom u dvije godine

Mama dvoje djece transformirala je novokupljeni dom pun opušaka i smeća u moderan prostor za samo 42 tisuće kuna. Inspiraciju je pronalazila na Pinterestu

VIDEO

Charlotte Greedy (28) iz Walesa je od malih nogu voljela uređivanje i dekoraciju pa je odlučila preurediti i svoj novi dom. Živi s partnerom Harrieotom (31) i dvoje djece, Enzom (7) i Brodyjem (4). Na svom je projektu radila dvije godine jer je željela novi početak za svoju obitelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Sigurnost za vrijeme potresa 02:06

Sada na Instagramu dijeli nevjerojatne fotografije doma prije i poslije renovacije. Kada ju je kupila opisala ju je kao kuću opušaka i smeća. 

Charlotte se bacila na projekt 'uradi sam' pronalazeći materijale gdje god je to bilo moguće i preuzimajući većinu projekta sama, pokušavajući što više uštedjeti novac.

- Oduvijek sam imala strast prema 'uradi sam' projektima i pokušavala sam to raditi s ograničenim proračunom. Pinterest sam pretraživala od malena i voljela sam gledati tuđe transformacije, što me je na kraju dovelo do toga da sama preuredim svoj dom. Uređenje sam radila sama. Nisam si mogla priuštiti da u potpunosti obnovim kuhinju i kupaonicu kad sam se uselila, pa sam ih oboje preuredila s ograničenim budžetom - rekla je Charlotte.

Za kuhinju i kupaonicu, koje ukupno koštaju oko 700 funti (5.880 kn) mama je koristila vinilne podne obloge i pričvrstila ih ljepilom u spreju.

Također je oslikala pločice i kuhinjsku ploču te nalijepila pločice na neke površine kako bi promijenila stari dizajn. Uz to, Charlotte je obojila stare kuhinjske ormariće i police u mat sivu boju. Preostali novac potrošila je na namještaj i ukrase.

Charlotte i njezina obitelj uspjeli su dovršiti obnovu sami, bez pomoći profesionalaca. U samo dvije godine mama dvoje djece uspjela je u potpunosti obnoviti svoj dom.

- U kupaonici sam koristila ljepilo na prskanje i vinilne pločice tvrtke te sam obojila sve pločice. Obojila sam svoj kuhinjski ormar i radnu ploču i preko postojećih u kuhinji koristila ljepljive pločice. Kuhinja mi je najdraža, iako sam opsjednuta i našim vrtom. Volim ishod onoga što sam ovdje postigla, sjajan je osjećaj znajući da sam to uspjela, a prije dvije godine nisam imala ništa. Sve što sam radila i radim je za moja dva dječaka - rekla je Charlotte za The Sun.

U nekoliko riječi savjeta za druge koji žele obnoviti svoj dom, Charlotte je dodala:

Ako ste bili na istom mjestu gdje sam bila i ja prije dvije godine, bez ičega, nastavite, ne odustajte i gurajte. Na kraju tunela uvijek ima svjetla i kad si ne možete priuštiti lijepu novu kuhinju ili kupaonicu, postoje i drugi načini da ih učinite lijepima za jako malo novca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje