Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Lako je i jeftino: Evo kako same možete napraviti ombre nokte

Lako je i jeftino: Evo kako same možete napraviti ombre nokte

Nokti u tonovima, koji se inače nazivaju gradijentnim ili ombre noktima, uključuju lakiranje svakog nokta u drugoj, svjetlijoj boji od početne. Takve nokte nosile su i Gigi Hadid i Kylie Jenner

VIDEO

Ovakva vrsta manikure, odnosno ombre noktiju idealna je za one neodlučne, a na kraju krajeva, zašto odabrati jednu boju, ako ih možete imati pet? Također, još jedna prednost ove manikure je to što ne morate ništa kupovati. Također, za razliku od mnogih vrsta manikura koje zahtijevaju vještu ruku i specijalne alate, ovu lako možete napraviti sami. Ovakvi nokti viđeni su na modnoj pisti i na rukama modela velikih imena poput Gigi Hadid ili Kylie Jenner.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kozmetičarka 01:29

Stručnjakinja za manikuru Emma Welsh, koja radi s Rimmel London a ujedno je i radila nokte Angelini Jolie, Blake Lively i Salmi Hayek, kaže da kada je riječ o bojama, sve prolazi. Ako ste tip koji voli nude nijanse, nijanse boje breskve ili oni ružičasti savršeno odgovaraju ovakvoj vrsti manikure. Ako više volite jarke nijanse, odvažite se na nijanse poput zelene,plave, crvene ili narančaste. Što se tiče materijala za izradu ove manikure, vjerojatno imate sve kod kuće u ormariću.

- Kombiniranje dviju boja omogućava postizanje različitih nijansi iste boje - objašnjava Emma i dodaje kako to možete učiniti tako da jedan sloj laka nanesete povrh drugog ili ih pomiješate u malom tanjuru prije lakiranja. Možete upotrijebiti bisernu boju ili neku prelijevajuću boju na kraju kako biste nokte dobili potpuno drugačiji izgled.

Nakapajte nekoliko kapi različitih boja u malu posudu i promiješajte da biste dobili potpuno novu boju ili samo dodajte svjetlije nijanse u tamnije kako biste stvorili nove boje i ombre efekt. 

Francuska manikura bez greške - koristite spužvicu za šminku!
Francuska manikura bez greške - koristite spužvicu za šminku!

Emma koristi malo aluminijske folije na kojoj miješa boje i šibicu za miješanje. Također, trebat će vam I čisti kist za nanošenje novo umiješane boje. Ona je koristila kistove iz nekih lakova koji su se osušili, pa ih je samo temeljito očistila acetonom.

Njena bazna nijansa bila je koraljna boja, a zatim ju je prilagodila bijelim i crnim lakom kako bi na svakom noktu imala drugačiju nijansu te boje i stvorila ombre efekt na noktima.

Što nokti na nogama govore o zdravlju: Dobro ih pogledajte
Što nokti na nogama govore o zdravlju: Dobro ih pogledajte

- Potrebna vam je iznenađujuće mala količina laka za bojanje svakog nokta, tako da sam koristila samo kap ili dvije od svake boje pomiješane zajedno. Počela sam od malih prstiju i stavila sam brzo dva sloja tako da nova boja ne bi presušila - pojasnila je. Ovo je ujedno i savršen način da svojim lakovima koje dugo niste koristili date novu svrhu, piše Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju