Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Lav voli pohvale u krevetu, a Ribe trebaju ugodnu atmosferu

Lav voli pohvale u krevetu, a Ribe trebaju ugodnu atmosferu
1

Bikove će romantika uzbuditi više od samoga seksa. Djevice su pedantne čak i u krevetu pa im morate pomoći da se opuste, dok lavove hrane pohvale i divljenje

VIDEO

Ovan 

U duši je lovac pa ih uzbuđuje kad se druga strana poigrava s njegovim strpljenjem, izmiče mu i pravi se nezainteresirana. Izazovno se odjenite, tajanstvenim pogledom signalizirajte strast i sva će mu krv jurnuti u glavu. Dozirajte mu svoje tijelo, ne dajte mu odmah i uzbuđen će vas zgrabiti u prvom haustoru ili grmu obližnjeg parka, ne obazirući se na druge. Ovnica je pravi vulkan strasti. Drsko će vas gledati u oči i pozivati pogledom. Pristupite joj muževno i čvrsto jer voli biti zgrabljena i bačena na krevet. Mora osjetiti vašu snagu i u psihičkom i u tjelesnom smislu, no ne trpi grubost. Uzbudit će je vaša vatrenost pa prema njoj možete biti strasni i prodorni, prebirati po njezinu tijelu kao po tipkama klavira, ali pustite i pokoji jači krik strasti kako bi i sama sebi dala oduška. To je najviše uzbuđuje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:44

Bik

Zavođenje i romantika Bika uzbuđuju više od samog seksa.

Pripremite stol za dvoje, upalite svijeće i pozovite muškarca Bika na večeru. Uzbudit će ga sama atmosfera. Budite ženstveni i mazni, nahranite svoga gladnog ljubavnika dobrom večerom, a potom svojom ženstvenošću i senzualnošću. Uzbuđuje ga sve meko i udobno, pa krevet na kojem vodite ljubav treba biti bogat jastucima i svilenim plahtama.

Kako biste uzbudili boginju ljubavi, Bikicu, budite strpljiv ljubavnik. Mazite je, dugo je pripremajte i uzbuđujte. Što joj dulje golicate maštu tajnovitim pogledom, više će vas željeti. Čaša crnog vina zagrijat će joj vrelu krv, a intiman, nježan i topao zagrljaj uz romantičnu muziku u njoj će sve više buditi vatru. S njom nikad ne štedite na cvijeću i sitnim poklonima.

Blizanci

Muškarcu Blizancu probudite znatiželju. Nemojte mu otvoreno reći kakvo intimno rublje nosite, samo recite da imate iznenađenje za njega. Najviše ga uzbuđuje seks preko žice. Nazovite ga telefonom i pričajte o svojim željama. Budite otvoreni i priznajte kuda putuju vaše ruke po tijelu dok slušate njegov glas. Uzbuđen do kraja, bacit će slušalicu i dojuriti do vas. Koketnu Blizanku iznimno uzbuđuje zavođenje, ali ne bilo kakvo. Prvo je morate intelektualno uzbuditi. Ona voli igru riječi i umna nadmudrivanja, a kad se radi o erotskim pričicama, tu je majstor od zanata. Pričajte što ćete joj sve raditi, idite u detalje. Uzbuđuje je pomisao na neplanirani, brzi seks s nogu.

Rak

Voda im budi putenost pa pripremite kupku. Muškarac Rak mora osjetiti da mu emocionalno ne pripadate. Pričajte mu kako i koliko ga volite, vodite ga u romantičnu šetnju. Romantika ga uzbuđuje, no kako kod mnogih Rakova ljubav ide kroz želudac, uzbudit ćete ga specijalitetima i dobrim vinom. I njoj treba mnogo osjećajne potpore i potvrde da muškarac kojeg voli pripada samo njoj. Račicu uzbuđuje pomisao da pored sebe ima partnera koji ljubi i voli samo njezinu dušu. Omogućite joj potpuni intimni mir i sigurnost. Dugo je mazite. 

Lav

Svežite mu oči tako da ne zna od kuda ćete početi. Ponosnog Lava hranite pohvalama i divite mu se da je neodoljiv. Dopustite mu potpunu vlast nad vašim tijelom - uzbuđuje ga osjećaj dominacije. No prije toga priuštite mu božansku masažu cijelog tijela jer voli i vašu inicijativu i sočne prijedloge. Lavicu zagrijavajte komplimentima i dobrim vinom, govorite joj da ljepšu i poželjniju ženu niste vidjeli. Ona se mora osjećati kraljicom, kao ispunjenjem vaših snova. Tretirajte je kao božicu ljubavi. I ne zaboravite da ona voli glamur. Uzbuđuju je vaš status i ugled, ali i dubok novčanik.

12 tipova seks-karaktera: Jesi li odmetnik, altruist ili sudac?
12 tipova seks-karaktera: Jesi li odmetnik, altruist ili sudac?

Djevica

Svaka tipična muška Djevica teško doživljava pravo spolno uzbuđenje. Sve radi organizirano pa tako i “ono”. Uzbuditi ga možete ako mu priredite kakvu šok-terapiju. Isprovocirajte situaciju koju od vas ni u snu ne očekuje. Možda će to biti trenutak u kojem mu dopuštate da vas otkrije kako listate pornografski časopis dok rukama lutate po svom tijelu. Nju morate naučiti kako da se opusti. Žena Djevica stalno razmišlja je li dovoljno privlačna i čista. Odvedite je pod tuš, sapunajte njezino tijelo dok mlaz tople i hladne vode usmjeravate tamo gdje je najosjetljivija. S njom vodite ljubav ujutro dok se još nije stigla urediti, kako bi shvatila da vam je privlačna i kad nije savršeno dotjerana.

Vaga

Mušku Vagu uzbudit ćete zavodljivim intimnim rubljem, mirisima i decentnom šminkom. Uzbudit će ga vaša kombinacija nevinog anđela i pohotne grešnice. Žena Vaga voli da je se zavodi pa tu fazu udvaranja nastoji održavati u vezi što dulje. Uvijek je morate zavoditi kao na početku veze. Ta je igra skrivača snažno uzbuđuje, ona je dušom i tijelom zavodnica i koketa. Očekuje lijepe manire.

Škorpion

Gdje god ga taknete već je uzbuđen. Pohotljiv dušom i tijelom, još ćete morati razmišljati kako da se od njega obranite. Gutat će vas očima i skidati u mislima. Samo mu prepustite inicijativu. Ni Škorpionka nije ništa manje strastvena. Ona je vrtlog strasti i ne treba je posebno stimulirati. Za nju ste otvorena knjiga i što je više bockate pričama o sočnom seksu, sve više ste u “opasnosti” da skoči na vas i u jednom trenutku čak zamijenite uloge. Požudna, strastvena i dominantna, vladat će svim vašim čulima.

Strijelac

Uzbuđuju ga rizik i neizvjesnost, voli biti viđen na “djelu”. Predložite mu seks u krajnje nemogućim situacijama. Ovoga muškarca može uzbuditi sve ono što je drugima nezamislivo. Recite mu da želite da vas uzme usred bijela dana u najvećoj vrevi skriveni u nekom prolazu, gdje uvijek prijeti opasnost da budete viđeni. Bit će izvan sebe od uzbuđenja. I žena Strijelac slična je mužjaku svog znaka. Uzbuđuju ju rizik i neizvjesnost, ali i biti dovoljno zaklonjena od direktnih pogleda. U trenutku kad se nagnula kroz prozor i promatra prolaznike, približite joj se s leđa kako bi osjetila vašu namjeru.

Jarac

Iza zatvorenih vrata spavaće sobe pretvara se u pravog pohotnog vampira strasti. Kako bi se uzbudio, osigurajte mu miran, diskretan kutak jer ga odbija sve što je riskantno i ekshibicionističko. Budite topli i podatni, ne pretjerujte sa šminkom - uzbudit ćete ga prirodni. Tipična žena Jarac želi biti rob svojih strasti i nagona, ali je razum u tome sprečava. Ohrabrite je i otvorenim pristupom u seksu. Igrajte na kartu tako što ćete postaviti ogledala na zidove ili strop vaše spavaće sobe. Nakon prvobitnog šoka, adrenalin bi joj mogao početi divljati po žilama.

Vodenjak

Muškarca Vodenjaka ćete spolno uzbuditi originalnim prijedlozima nečega što u seksu možda još nije probao. Pričajte mu kako s njim zamišljate seks u svlačionici neke robne kuće ili na plaži gdje ima ljudi. Ne znači da će pristati baš na takav seks, ali će ga već i takvi virtualni prijedlozi uzbuditi.

Vodenjačica voli neobične načine primanja ljubavnih poruka. Hirovita i provokativna, može djelovati kao da je operirana od romantike. Varate se jer pojam romantike za nju ima sasvim drukčije značenje. Pošaljite joj vruću e-mail poruku u kojoj joj otkrivate svoje intimne želje. Mogla bi vas ugodno iznenaditi.

Seks fantazije: Otkrili o kome maštaju žene, a o kome muški
Seks fantazije: Otkrili o kome maštaju žene, a o kome muški

Ribe 

Preuzmite inicijativu u seksu jer ovaj muškarac voli žensku snagu. Poznati su mu svi ženski trikovi, znat će kakvu igru igrate, ali će u njoj uživati. Žena Riba neće vam znati reći ne, nego će se kao bršljan pripiti uz vaše tijelo. Priredite joj ugodnu i toplu atmosferu, mazite je i masirajte gdje stignete (najbolje stopala) i sva će biti meka i podatna, predana u ruke ekstaze i ljubavne nirvane. Uzbuđuje je maštoviti ljubavnik koji će joj u jednom trenutku recitirati poeziju, a u drugom trgati odjeću - no i to morate činiti umjetnički i sa stilom.

POGLEDAJTE NOVI VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

12:46
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje