Lifestyle

Komentari 33

Ljubav je slijepa: Puang (103) oženio 27-godišnju Indo Alang

Snimka s vjenčanja, na kojoj se vidi kako pogrbljeni starac uz pomoć mlađeg muškarca dolazi po svoju mladu, podijeljena je na društvenim mrežama i ubrzo je postala viralna

Već tjedan dana glavna vijest na društvenim mrežama u Indoneziji je vjenčanje Puanga Kattea (103) s 27-godišnjom Indo Alang. Prvo su tek rijetki vjerovali da se radi o pravoj vijesti, ali tada su razni mediji potvrdili da je priča istinita, piše Oddity Central.

Radi se o dogovorenom braku i iako su mnogi pretpostavili da je Puang za svoju mladu mladenku isplatio 'pravo malo bogatstvo', on je njezinoj obitelji navodno dao tek oko 2300 kuna i zlatni prsten.

Puang je navodno udovac i borio se u nizozemskom kolonijalnom ratu koji je trajao od 1945. do 1949. godine. 

- Da, istina je, vjenčanje je bilo u domu mladenke. Ne znam koliko on točno ima godina, ali sigurno ima preko 100, a njegova supruga je još u svojim 20-ima - rekao je rođak mladoženje, Ayu Anggreni Muchtar za Liputan6, a kasnije su objavljene i točne godine para.

Iako su dogovoreni brakovi još česti u Aziji, ovaj slučaj je ipak začudio mnoge, baš zbog razlike od čak 76 godina.

Snimka s vjenčanja u okrugu Siwa, na kojoj se vidi kako pogrbljeni starac uz pomoć mlađeg muškarca dolazi po svoju mladu, podijeljena je na društvenim mrežama i ubrzo je postala viralna.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci