Obavijesti

Lifestyle

Komentari 205

Lude kombinacije: Elegantni, seksi i sportski look u traperu

Lude kombinacije: Elegantni, seksi i sportski look u traperu
7

Kratke traper hlače idu odlično uz sako i košulju, a uvijek ih možete i zamijeniti kakvom zanimljivom traper suknjom ili denim haljinom, i tako otići na posao...

VIDEO

Od materijala za izradu radničke odjeće do kultne tkanine, traper je ovog ljeta doživio stilsku revoluciju. Dizajneri su si dali oduška pa su se s njime poigrali na razne načine i pokazali njegovu razigranu stranu. 

I dok modna kuća Chloé pokazuje kako isprana maksi suknja može biti izrazito elegantna, Dsquared2 je odlučio primijeniti to na boyfriend hlače. Alberta Ferretti otišla je korak dalje pa je trapericama dodala cvijeće koje je još “začinila” šifonom. A Dolce&Gabbana i Jean Paul Gaultier svoje su modele ukrasili kristalima i cirkonima te tako pokazali njegovo luksuzno lice. 

Osim vječnih traperica s porastom temperatura dužina im se skratila pa su brojne street stylerice pokazale kako kratke traper hlače uz sako i košulju itekako mogu činiti elegantan poslovni styling (naravno, dužinu ipak prilagodite radnome mjestu), a uvijek ih možete i zamijeniti kakvom zanimljivom traper suknjom ili denim haljinom kakve je predstavila Stella McCartney. 

Omiljeni komad brojnih trendseterica ove sezone svakako je kombinezon. Uz dodatak zakovica ili originalnih tregera u trenu se pretvara u “statement” detalj kojem nije potrebno previše drugih dodataka. Pritom ne zaboravite na moć traper košulje koja se u trenu može prilagoditi bilo kojem stylingu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Moschino svoje vidi u svjetlucavoj “cropped” verziji kratkih rukava, Damir Doma u ulozi jakne, a trendseterice svijetle traper košulje kombiniraju s jarkim suknjama. Naravno, dobro funkcionira i s trapericama ili vrućim hlačicama. Pritom se vodite pravilom da se nijanse moraju razlikovati. Budite još smjelije pa spojite nespojivo. 

Traper košulju, koja je pola tamna i točkasta, a pola svijetla, uparite s poderanim hlačama ili onima sa zakrpama. A ako vam je dosadila mala crna haljina, zamijenite je traper modelom kako je ponudio Gucci. Uz rimljanke na potpetice ili štikle pokazat će vam da itekako može biti profinjena, idealna i za dan i i za večer. 

Ni dodaci poput cipela, šešira, torbica nisu lišeni ovog udobnog materijala. Stoga je ovo savršena prilika da iskočite u masi s malo drukčijim detaljima.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 205
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara