Lifestyle

Komentari 1

Mačić Djed je prava Instagram senzacija, a svojim neobičnim izgledom podsjeća na starca

Mačić Djed je prava Instagram senzacija, a svojim neobičnim izgledom podsjeća na starca

Prije nekoliko tjedana, Stephanie Medrano, udomiteljica mački lutalica, saznala je za neobičnog mačića koji se rodilo s rascijepljenim nepcem i uvijenim stražnjim nogama

Nakon detaljnijeg pregleda veterinar je predložio eutanaziju, jer je maleni očito imao vrlo male šanse za preživljavanje s obzirom na deformacije s kojima se rodio. Međutim, mačić je pokazao snažnu volju za životom te je odmah krenuo jesti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prethodni vlasnici nisu znali kako se pravilno brinuti za njega s obzirom na njegovu dijagnozu pa su kontaktirali Stephanie kako bi mačića ipak negdje zbrinuli.

Kada je saznala za njegovu situaciju odmah je prihvatila ponudu i udomila mačića. Maleni je nedugo nakon toga stigao u njezin dom, a čim ga je primila primijetila je kako njegovo lice podsjeća na starca pa mu je dala ime Djed, odnosno 'Grandpa'.

- Djeda treba hraniti sondom jer bi se mogao ugušiti ako se hrani na bočicu, a njegove uvijene noge treba masirati svakih nekoliko sati. Sindrom uvrnute noge je zbog kratkih tetiva, što povlači noge unatrag. Istezanje nogu pomoći će produljiti tetivu, a kako raste, nadamo se da će se noge početi samostalno prilagođavati - ispričala je vlasnica Stephanie za Bored Pandu.

Ona je rekla kako mačić dane provodi drijemajući i jedući svakih nekoliko sati. Nedavno je po prvi put otvorio oči i, kako kaže Stephanie, opravdao svoje ime.

Njegove interesantne fotografije Stephanie postavlja na Instagramu, a možemo reći kako je brzo postao prava senzacija s obzirom da ga prati već 8869 ljudi.

Djeda čeka još nekoliko operacija, ali Stephanie vjeruje u najbolji mogući ishod.

Najčitaniji članci