Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Majka 16-ero djece za Božićni će ručak potrošit će 11 kg šunke, 3 kg puretine, tri pileta...

Jeni i Ray Bonelli roditelji su 16-ero djece koji se raduju Božiću i vremenu koje će obitelj provesti zajedno. Iako puno potroše na hranu, ukrase i darove djeci, kažu da je radost koju u te dane dijele vrijedna toga

VIDEO

Najveću australsku obitelj čine mama i tata, devet sinova i sedam kćeri, u dobi od četiri do 29 godina. Njihov božićni ručak je 'malo' veći od četveročlanih obitelji, a organizirati ga počnu i dva mjeseca prije.

Ovi roditelji  iz Queenslanda u Australiji, kažu da njihova velika obitelj za Božić  potroši čak 11 kilograma šunke, 3 kilograma puretine, tri kuhane piliće i oko 6 kilograma svježih kozica. 

POGLEDAJTE VIDEO: Evo kako je odrastao mali Joe Biden

Pokretanje videa...

Mali Joe 01:27

Tome dodaju i 4 kilograma salate  od krumpira te desetak boca bezalkoholnog pića. Za desert, obitelj od 18 osoba potrošit će dva velika pudinga od šljiva, četiri litre sladoleda, uz koji će poslužiti ražnjiće od komadića voća. 

Photo by Paul Knie (Photography)

Objavljuje The Bonell FamilyPetak, 24. lipnja 2016.

Na svom YouTube kanalu, Jeni je odgovorila i na pitanje koliko košta  hrana koju priprema za božićne blagdane za svoju obitelj.

Jeni procjenjuje da obično potroše između 19.000 i 32.000 kuna. 

No, hranu kupuju na akciji, tako da prate cijene u nekoliko marketa i mesnica u blizini, dok poklone pomalo nabavlja tijekom cijele godine, kako ne bi odjednom imala preveliki trošak, kaže Jeni.

You have to be in the right spot at the right time They had heaps of half price “For Quick Sale” bakery items I bought...

Objavljuje The Bonell FamilyČetvrtak, 2. srpnja 2020.

Sve što kupi, zapisuje na papir, kako bi u svakom trenutku znala kojem djetetu još nije kupila dar. Također, navikla je da s organizacijom božićnog ručka i blagdana započne dva tjedna prije, kako bi izbjegla stres u dane blagdana.

Jeni i Ray izbjegavaju kupovati na kartice, kako ne bi završili u dugovima koje ne mogu podmiriti, no unatoč svemu, vole da obitelj ima bogat blagdanski stol te da sva djeca dobiju vrijedan dar.  

- Ovo sigurno može biti teško, a i skupo je, ali provodimo pu sretnih trenutaka zajedno, pa je vrijedno truda, prenosi The Sun.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara