Lifestyle

Komentari 50

Mama joj rekla da je prsten od 18.000 kuna jeftinjak, pa je od zaručnika tražila skuplji

Mama joj rekla da je prsten od 18.000 kuna jeftinjak, pa je od zaručnika tražila skuplji

Buduća mladenka je od svog zaručnika dobila prsten u vrijednosti od 18.045 kn, ali mama joj je rekla da je jeftin pa je ona zatražila skuplji. Sad traži prsten vrijedan oko 61.000 kn

Zaručnik je bio potresen zbog njene reakcije pa se za pomoć obratio svojim pratiteljima na Redditu.

- Moj partnerica i ja razgovaramo o zarukama posljednjih godinu dana. Imam prilično dobar posao pa bih joj lako mogao priuštiti skuplji zaručnički prsten. Međutim, moji roditelji, sestra i nećak su imali koronu ove godine, tako da sam im financijski pomagao. Moja sestra je ostala bez posla pa njoj i dalje pomažem. S druge strane, moja firma je najavila da će otpustiti oko 150 ljudi i iako mislim da ja neću biti jedan od njih, ne želim garantirati - napisao je ovaj muškarac.

POGLEDAJTE VIDEO:

- U početku je bila jako sretna s prstenom koji sam kupio, a onda joj je njezina majka koja je po zanimanju draguljar rekla da je prsten jeftin. Onda mi je ga vratila i optužila me da je podcjenjujem za sve ono što ona radi za mene. Pokušao sam joj objasniti situaciju, ali ona ne želi razgovarati - dodao je i pitao svoje pratitelje treba li kupiti skuplji prsten.

Svi su mi savjetovali da to nije rješenje i da njegova zaručnica pretjeruje, piše Mirror.

- Iskreno, mislim da nije dobro što joj je toliko stalo do cijene prstena. Mene je moj zaručnik zaprosio s obiteljskim prstenom pa ću se svakako udati za njega - bio je jedan komentar.

- Potrošiti toliko novca na prsten je suludo - dodao je drugi.

Najčitaniji članci