Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
1 komentara

Mama nasmijala Facebook: 'Ne dirajte moja čokoladna jaja!'

Jedna je mama anonimno na Facebooku podijelila šaljiva pravila kojima želi spriječiti da njezina obitelj pojede svu hranu koju imaju u smočnici od dosade tijekom boravka kod kuće zbog COVID-19

1 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Za bolji imunitet i protiv stresa češće jedite čokoladu i češnjak 

Nova pravila za ostavu za vrijeme opasnosti od korona virusa, natpis je na popisu koji je jedna mama zalijepila na unutrašnjost ormara u kojemu drže većinu hrane. To je učinila kako bi spriječila svoje članove obitelji da iz čiste dosade u izolaciji pojedu svu hranu. Sliku je anonimno podijelila na društvenim mrežama, a priču prenosi The Mirror.   

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Nitko ne ulazi u smočnicu po hranu ili grickalice, a da prije toga ne pita za dozvolu. Nisu dopušteni nikakvi nekontrolirani posjeti ostavi - prvo je pravilo. Drugo kaže da nitko ne smije otvoriti novu kutiju sa žitaricama sve dok se 'otvorene žitarice ne pojedu i kutije ne bace'. 

Foto: Dreamstime Treće pravilo kaže da nitko, ni pod kojim uvjetima, 'ne može posegnuti za hranom u ormaru ako prvo nije pojeo komad voća, povrća ili jogurt'. No, četvrto pravilo zapravo je oduševilo brojne korisnike Facebooka. 

PRIPAZITE NA PREHRANU Birajte namirnice koje jačaju vaš imunitet i štite od virusa

A ono glasi:  'Ako netko dotakne ili pojede moja čokoladna jaja, poželjet ćete da imate koronavirus i da umrete'. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Diši duboko! I Korona će proći

 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message