Obavijesti

Lifestyle

Komentari 47

'Mlade' i nakon 40.: J. Lo je na prvom mjestu, a prati ju Aniston

'Mlade' i nakon 40.: J. Lo je na prvom mjestu, a prati ju Aniston

Estetska klinika Glowday provela je istraživanje kako bi otkrila koje su to slavne glumice, modeli i pjevačice, starije od 40 i dalje zadržale svoj mladenački šarm, bez obzira na godine

VIDEO

15. Kate Beckinsale, 47 godina

31st Annual Producers Guild Awards

Glumica Kate Beckinsale glumila je u poznatim filmovima kao što su Pearl Harbor, Van Helsing i Underworld. Spomenulo ju je 8% ispitanih. Za njegu kože ne koristi ništa posebno, samo jednostavni sapun, kremu za sunčanje i ulja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Glumica iz serije 'Crno-bijeli svijet': Više me živcira Kipo nego Žac! | 24 pitanja 09:51

14. Claudia Winkleman, 49 godina

Charles Finch and Chanel pre-Bafta party

Engleska televizijska voditeljica kaže da nema nikakvu strogu beauty rutinu. Ponekad odlazi u krevet bez da skine šminku. Jedino što ona preporučuje je da se više naspavate.

13. Helen Mirren, 75 godina

Reuters

Helen Mirren i dalje je tražena glumica koja glumi u mnogim filmovima. Ali vrijedi napomenuti da ona za sebe ne misli da je lijepa. Nije sklona dijeliti svoje beauty tajne, ali ako bi se slučajno našla u drogeriji sa 150 kuna, potrošila bi ih na ruž za usne, olovku za usne i hidratantnu kremu.

12. Davina McCall, 53 godine

Coronavirus

Davina McCall je engleska glumica i televizijska voditeljica. Ona ustaje čim izađe sunce, često se gleda u ogledalo, puno vježba, uzima vitamine, pije čaj od kolagena i jede samo zdravu hranu. U slobodno vrijeme voli kupku sa soli i pročitati dobru knjigu.

11. Kate Hudson, 41 godina

Children

Ona temeljito pazi na svoj izgled i prehranu. Koristi puno kozmetičkih proizvoda, posjećuje kozmetičare, a hidratantnu masku za lice nosi i dok putuje. Ona pije puno vode i meditira. Vjeruje da je tajna ljepote biti zdrav.

10. Sarah Jessica Parker, 56 godina

Sarah Jessica Parker is spotted in New York City - USA

Zvijezda Seks i grada ne koristi nikakve posebne proizvode za uljepšavanje, samo sapun, šampon i hidratantnu kremu ujutro i navečer. A svoj izgled kaže, prepušta profesionalcima.

9. Nigella Lawson, 61 godina

Nigella Lawson je britanska novinarka, kulinarska spisateljica i televizijska kuharica. Podijelila je jedan od svojih beauty životnih trikova, a to je da koristi rukavice za piling kože lica.

8. Reese Witherspoon, 45 godina

Vanity Fair Oscar Party 2009 - Los Angeles

Zvijezda serije 'Velike male laži' i dobitnica Oscara, izgleda stvarno mlado za svoje godine. Za to kombinira trening snage s kardio-vježbama visokog intenziteta, jede puno 'zelenjave', ne štedi na kremi za sunčanje te pije i nosi vodu sa sobom gdje god ide.

7. Kate Moss, 47 godina

Kate Moss Photocall - London

Nju je odabralo 15% ispitanih. Njezina najveća tajna za dobru kožu je umakanje lica u zdjelicu s kockicama leda, hladnom vodom i nekoliko kriški krastavaca. Kaže kako joj to smanjuje natečenost i zateže kožu.

6. Tess Daly, 51 godina

The National Television Awards London

Tess Daly je novinarka i televizijska voditeljica. Kaže da ujutro i navečer čisti, tonizira i vlaži kožu. Također meditira, bavi se jogom i pliva. Preporučuje preskakanje konopa ujutro. Pomoći će vam da se probudite i pokrenete cirkulaciju.

5. Naomi Campbell, 50 godina

Naomi Campbell at SAINT LAURENT SS20 Runway during Paris Fashion Week  - Paris, France 24/09/2019

Naomi Campbell koristi valjak za lice, hidratantne sprejeve i kreme, a šminku nanosi samo prije posla i uvijek je uklanja prije spavanja. Sve je u hidrataciji, govori Naomi.

4. Victoria Beckham, 46 godina

Designer Victoria Beckham at the end of her catwalk show during London Fashion Week in London

Ona redovito masira lice, koristi svjetlosnu terapiju i prirodne proizvode za lice te je veliki ljubitelj maski za oči. Također ne može živjeti bez različitih hidratantnih krema.

3. Kim Kardashian, 40 godina

Prema Kim, žlica šećera pomaže vašoj koži da sjaji. Slatke stvari dodaje i u gelove za tuširanje kako bi dobila nježni piling. 

2. Jennifer Aniston, 52 godine

77th Golden Globe Awards - Arrivals - Beverly Hills, California, U.S.

Jennifer umiva lice ledenom vodom, vježba i meditira, preferira organske proizvode za uljepšavanje, a svoju kavu zamijeni sokom od celera. Gotovo se nikad ne šminka i izbjegava pretjerano oblikovanje kose.

1. Jennifer Lopez, 51 godina

Glumica i pjevačica dobila je 38% glasova. Ona ne voli razgovarati o svojoj dobi i izgledu, ali njeni glavni trikovi su iskrenost, kontrola nad osjećajima i maslinovo ulje, što je bila majčina tajna za ljepotu, piše Brightside.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...