Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
60 komentara

'Moj sin je dobar čovjek, ali ga žene uvijek samo iskorištavaju'

Zabrinuta majka se okrenula Mevludinu u nadi da će joj olakšati brigu i pružiti nadu za njezinog sina jedinca koji nikad nije imao sreće u ljubavi. Hoće li se ikad oženiti i imati djecu?

Foto: StockSnap.io
60 komentara

Poštovani Mevludine, 

pisala sam vam, ali nisam dobila odgovor kojem se već dugo nadam. Vi ste mi zadnja nada jer pokušala sam svašta, ali mi nije uspjelo. Imam sina koji je ‘71. godište, neoženjen je, jako dobar i vrijedan. No svatko ga iskorištava.

Voljela bih znati hoće li se uskoro oženiti i imati djecu. To mi je velika želja. Mene jako boli koljeno, jedva hodam i liječnici mi preporučuju operaciju. Što da radim? Imam dva placa, hoću li ih uskoro uspjeti prodati?

Bila bih vam zahvalna kad bih napokon dobila odgovor. Unaprijed hvala na svemu. 

šifra: sin

Alen Vuković | Autor: Alen Vuković Foto: Alen Vuković

Odgovor:

Vidim da je vaš sin vrlo pozitivan, energičan, duševno predobar, stabilan, iskren, otvoren, voli raditi. Prema svima je dobar osim prema sebi, no takav je oduvijek bio i bit će i dalje.

Nažalost, nailazio je na žene i djevojke koje mu nikako nisu odgovarale, no neće tako vječno biti. Vidim da će on krenuti u stabilniju vezu do kraja ove godine s vrlo duhovitom i pozitivnom ženom.

Vidim obostranu pažnju i požrtvovnost, a očekuje ga i brak te kasnije i djeca. Imat će samo jedan brak i bit će jako zadovoljan. Zasad mu ne vidim promjene na poslu.

Vaša operacija na koljenu ne bi trebala biti komplicirana, no vidim da će i bez nje sve biti u redu. Javite mi se krajem ljeta, za vas i sina. Ništa loše ne vidim.

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u magazinu Astral.

 

VIDI OVO: 5 najgorih stvari koje ti se mogu dogoditi za vrijeme seksa

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message