Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

'Moj sin je izgubio motivaciju za učenje pa fakultet pati, a mislim da mu je i djevojka prepreka'

'Moj sin je izgubio motivaciju za učenje pa fakultet pati, a mislim da mu je i djevojka prepreka'

Zanima me hoće li moj sin završiti fakultet. Čini mi se da je u posljednje vrijeme izgubio motivaciju i da se više ne misli školovati zbog čega sam jako tužna

Dragi Mevludine,

zanima me hoće li moj sin završiti fakultet. Čini mi se da je u posljednje vrijeme izgubio motivaciju i da se više ne misli školovati zbog čega sam jako tužna. Ima djevojku koja radi i koja je možda prepreka.

šifra: budućnost

Alen Vuković

Odgovor:

Draga gospođo, vaš sin je kreativan, zna što hoće i želi u životu te ide tim putem. Također vidim da nije dovoljno motiviran da bi završio fakultet jer ste mu vi sugerirali što bi trebao upisati i zato mu i ne ide niti će ga završiti. Djevojka mu nije prepreka, čak naprotiv, ona je ta koja je inzistirala da dalje studira i da ga pokuša završiti kad ga je već upisao. No u idućih nekoliko mjeseci vidim da će pronaći posao. Ona već radi i vidim da će se oni osamostaliti i početi živjeti zajedno. Ubrzo će dobiti i bebu. Dakle, pustite ga, to je njegov izbor. Djevojka je poštena fna te pozitivna. Za četiri godine vaš sin će napredovati i biti zadovoljan, a i vi s njim, pa i budućom nevjestom. Dakle razloga za brigu ne vidim. Sretno.