Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

'Mozak mi je stalno govorio da je ovo previše drugačije da bi funkcioniralo - ali uspjeli smo'

'Mozak mi je stalno govorio da je ovo previše drugačije da bi funkcioniralo - ali uspjeli smo'

Sierra je iz Sjeverne Karoline, a Tewabe iz Etiopije. Upoznali su se na jednom zajedničkom projektu. Iako su mislili da svoju ljubav neće moći nastaviti zbog velike udaljenosti - uspjeli su

VIDEO

Za znanstvenicu kao što je Sierra, ljubav nikada nije bila prioritet, već odvraćanje pažnje od njenog obrazovanja i ciljeva. Život je za nju bio samo karijera - sve dok nije upoznala Tewabea.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35

Sierra i Tewabe upoznali su se tijekom studija na jednom arheološkom nalazištu. Sierra je iz Sjeverne Karoline, a Tewabe iz Etiopije. Za vrijeme ovog zajedničkog terenskog posla skužili su da su jako slični te provodili sve više vremena zajedno.

Na Božić, Tewabe ju je zamolio za ples. Polako su se zaljubljivali, ali to nisu priznavali. Njegova kultura sve je više zanimala Sierru i uživala je učiti o njoj. Jednog dana pas je počeo lajati na Sierru, a Tewabe ju je privukao bliže sebi i rekao: 'Ne želim da te pas ugrize jer te volim'. Ona mu je odmah odgovorila da i ona voli njega - i tako je sve počelo.Taj dan slave kao svoju godišnjicu.

Međutim, iako se činilo da će taj odnos biti nemoguće održavati zbog udaljenosti i vremenske razlike 9-10 sati, ona i Tewabe su nastavili razgovarati putem WhatsAppa i Facebook Messengera. Tewabe je imao užasnu telefonsku vezu i nije imao internet. Nedugo zatim, Sierra je dobila stipendiju za postdiplomski studij, što je značilo da si je mogla priuštiti povratak u Etiopiju.

- Moj mozak mi je stalno govorio da je ovo previše drugačije da bi funkcioniralo, ali nismo odustali - rekla je Sierra.

Tewabe i Sierra isplanirali su petotjednu avanturu. Tewabe je došao po nju na zračnu luku s buketom ruža, a sljedećeg dana Sierra je upoznala Tewabeovu obitelj. Putovali su po cijeloj Etiopiji.

Prilikom jednog od Sierrinih posjeta Etiopiji, Tewabe ju je zaprosio.

- Veza zahtijeva međusobno poštovanje i kompromis, a pogotovo kada pripadate različitim kulturama. Obje osobe u vezi moraju u potpunosti poštivati ​​kulturu svog partnera te biti voljne učiti o njoj. Morate biti spremni na kompromise. To zahtijeva snažnu komunikaciju i povjerenje - rekla je Sierra.

- Upoznavanje i zaljubljivanje u Tewabea pomoglo mi je da uvidim da u životu postoji više od samog postignuća u karijeri. Iskustvo mi je pomoglo da više cijenim ljubav i da je vidim kao nešto bitno za sretan i uspješan život. Tewabe me uvijek nasmijava i čini da se osjećam posebnom. Podržavamo jedno drugo. Ovo je prava ljubav - zaključila je, a piše Bright Side.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju