Obavijesti

Lifestyle

Komentari 110

Muškarci su opušteniji i više se zabavljaju sa starijim ženama

Muškarci su opušteniji i više se zabavljaju sa starijim ženama

Pritisak oko osnivanja obitelji u vezi sa starijim ženama u pravilu izostaje dok su mlađe uvelike fokusirane na obitelj. Starije žene su smirenije jer su iskusnije te više potiču partnere na osobni razvoj

VIDEO

Ispunjeni i uzbudljivi odnosi starijih žena i mlađih muškaraca poznati su od davnina. I engleska kraljica Elizabeta I i ruska carica Katarina Velika uživale su u čarima mlađih ljubavnika iako je to onda, u 14. st., bilo sramotno, posebno jer su obje bile udane.

Takvu ljubav narednih su stoljeća često ušutkivali, tajili i blatili, no u posljednjih 20 godina potvrdilo ju je mnogo filmskih priča, a s njima i javnost. Hit-serija “Seks i grad” prenijela je uzbudljivu i sretnu vezu Samanthe Jones i mladoga glumca Smitha. U njihovu odnosu razlike među godinama rijetko su bile izražene.

Samantha je imala razumijevanja za njegovu karijeru i razvoj, znala je što želi, a pružila mu je i vrhunski seksualni užitak. Slične razloge za ljubav sa starijom ženom otkriva i 200 muškaraca u knjizi Felicije Brings i Susan Winter “Starije žene, mlađi muškarci: Nove mogućnosti za ljubav i romansu”. Većina muškaraca tvrdi da nije tražila vezu sa starijom ženom. Početku veze presudila je privlačnost, a nastavku iznenađujuće prednosti.

Muškarci tvrde da su starije žene opuštenije, neopterećenije izgledom i zato zabavnije. Znaju što žele, bolje poznaju sebe i nisu opterećene osnivanjem obitelji. Pritisak oko osnivanja obitelji u vezi sa starijim ženama u pravilu izostaje dok su mlađe žene uvelike fokusirane na otkucavanje biološkog sata

Starije žene su smirenije jer su iskusnije te više potiču partnere na osobni razvoj pa on bolje upoznaje sebe i zato se osjeća ispunjenije.

Evo koliko većini muškaraca naraste penis kada je u erekciji
Evo koliko većini muškaraca naraste penis kada je u erekciji

Ne mogu više biti s mlađima

Muškarci koji su nakon prekida sa starijom ženom pokušali vezu s vršnjakinjama kažu da su se razočarali. Osim što više nisu znali kako im spontano prići (jer su se navikli na smislene razgovore), shvatili su i da ih u mlađih žena privlači samo fizički izgled. A to im, tvrde, više nije dovoljno jer žele cjelovit odnos.

Bez pritiska za osnutak obitelji

Seksualni vrhunac žene postižu u kasnim 30-ima, a muškarci u drugoj polovici 20-ih, pa se starije žene i mlađi muškarci izvrsno nadopunjavaju i seksualno.

Starije žene više toliko ni ne pate zbog potomaka jer znaju da je to moguće uvijek i bez obzira na dob, uz medicinsku pomoć i potpomognutu oplodnju. Muškarcima je to još jedna od prednosti jer nema pritiska od “savijanja gnijezda”.

Dio muškaraca privlačI iskustvo

Kod nekih muškaraca fascinacija starijim ženama potječe još iz djetinjstva, a kasnije se i pretvori u potragu za vezom sa starijom ženom.

No neke muškarce takve žene oduševljavaju i jer od njih mogu puno naučiti, veseli ih njihovo iskustvo i radije vrijeme provode razgovarajućI o važnim temama nego o besmislicama. Zato se teško snalaze u odnosima s mlađim djevojkama ili vršnjakinjama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku