Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Muzej vlakića ni pandemija nije zaustavila: Od subote izložena 'Božićna bajka' i 'srce Zagreba'

Muzej vlakića ni pandemija nije zaustavila: Od subote izložena 'Božićna bajka' i 'srce Zagreba'

U skladu s aktualnom epidemiološkom situacijom posjetitelji obavezno moraju najaviti svoj posjet unaprijed, a prostor nije zatvoren i između posjetitelja bit će osiguran razmak, kažu iz Muzeja

VIDEO

Muzej vlakića 'Backo mini express' izvijestio je u petak kako će unatoč epidemiji korona virusa ove godine održati 'Božićnu bajku' s obiljem sadržaja za ljubitelje vlakova, koja će početi u subotu, 28. studenog. Muzej vlakića, koji pod svojim krovom ujedno ima i petu najveću maketu željeznice u Europi, radit će uz pridržavanje svih epidemioloških mjera svaki dan od 12 do 21 sat, osim za Božić i Novu godinu.

POGLEDAJTE VIDEO: Na otvorenju makete skijaške staze u Muzeju vlakića bio je i Ivica Kostelić

Pokretanje videa...

Muzej Vlakića 01:50

- Muzejom će voziti više nego ikada kompozicija vlakova, njih čak 150 na više od 1500 tračnica u 350 četvornih metara muzejskog izlagačkog prostora -  navode iz muzeja. Dodaju kako su od sadržaja pripremili i 'srce Zagreba', odnosno centar glavnog grada u umanjenom prikazu za vrijeme Adventa.

- Naše klizalište će raditi na Tomislavcu, tako da se možete doći prisjetiti kako je to bilo, s obzirom da ono pravo neće raditi za ovogodišnjeg Adventa. Bit će i snijega i snježnog ugođaja, a održat ćemo i FIS utrku koju vozi i naša Janica Kostelić- stoji u priopćenju.

Osim vlakova, na maketi će biti i mini automobila, autobusa, kamiona te pješaka koje će pokretati indukcijska struja, što imaju samo još dvije makete u Europi.

Također će se moći upravljati vlakovima na dvije posebno postavljene sadržajne cjeline.

U skladu s aktualnom situacijom vezanom uz korona virus posjetitelji obavezno moraju najaviti svoj posjet unaprijed  elektroničkom poštpm, na adresu backo@backo.hr, ili na broj 091/2762-990, ističu u Muzeju. 

- Nismo odustali unatoč svemu, jer zaista imamo program koji se isplati vidjeti. Pritom se pridržavamo svih epidemioloških mjera, pa tako prostor muzeja nije zatvoren i u njega ulazi po jedna obitelj, s tim da će između posjetitelja biti osiguran razmak od 6 metara - kaže za 24 sata Antun Urbić Backo, vlasnik i idejni začetnik Muzeja vlakića Zagreb. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'