Obavijesti

Lifestyle

Komentari 36

Na potpeticama za vjenčanje pronašla poruku pokojne mame

Na potpeticama za vjenčanje pronašla poruku pokojne mame

Brižna majka pobrinula se da otprati svoju kćer do oltara na dan njezina vjenčanja. Znala je da će izgubiti bitku s rakom. Naručila je da joj dostave cipele u koje je ugravirala poruku

VIDEO

Mladenka Emma iz Leicestershirea u Engleskoj zaručila se 2016. godine. Nadala se da će njezina majka biti uz nju na veliki dan. Iako se majka hrabro borila s dijagnozom terminalnog raka pluća, preminula je 2017., puno prije vjenčanja svoje kćeri koje je zakazano u kolovozu 2019. godine.

Prošli tjedan Emma se oduševila kada je poštom dobila svoje ružičaste antilopske vjenčane potpetice. Cipele je platila njezina majka i na potplat upisala tajnu poruku.

- Željela sam da dobiješ poklon od mene za svoje vjenčanje. Tvoje vjenčane cipele moj su dar tebi. Nadam se da će ti ovo biti čaroban dan. Puno, puno ljubavi i velikih zagrljaja, mama xxx - piše u poruci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon primitka dara 38-godišnja nevjesta bila je preplavljena emocijama
- Počela sam plakati... Ridala sam. Nisam mogla disati, nisam mogla govoriti. Bilo je tako teško planirati vjenčanje bez nje - rekla je Emma.

Savršeno vjenčanje: Pozivnice se šalju do šest mjeseci prije
Savršeno vjenčanje: Pozivnice se šalju do šest mjeseci prije

Medijima je Emma otkrila da je njezin zaručnik, Richard, znao za iznenađenje, premda su cipele s neba bile 'apsolutni šok' i neopisivo sentimentalne.

Nakon dijagnoze, liječnici su Emminoj majci rekli da ima jednu do dvije godine života. Ona je počela pisati pisma članovima obitelji, ali je iznenada preminula prije nego što je stigla napisati pismo kćeri.

- Nisam dobila pismo jer joj je ponestalo vremena pa mi je ovo zaista posebno - rekla je Emma.

Mladenka je cipele je naručila iz prodavaonice obuće 'Lace and Love', a dizajnirala ih je Amanda Weise koja kaže da je usklađivanje posebnih cipela bilo vrijedno dodatnog truda. Emmina majka potajno je kontaktirala Weise, navodeći da ona neće biti s njom na dan vjenčanja. Zamolila ju je da plati cipele, doda tajnu poruku i sačuva tajnu od Emme dok ne isporuči pošiljku, na što je dizajnerica pristala.

Mladenka zamolila gošće da na svadbu dođu u vjenčanicama
Mladenka zamolila gošće da na svadbu dođu u vjenčanicama

- Bilo je prekrasno biti dio tih cipela. Pritisak je bio velik - od dizajniranja kako bi pristajale Emminim zahtjevima do toga da se poruka ispiše na potplate cipela. Posebno smo pazili da sačuvamo tajnu da je njezina majka naručila cipele i da dodajemo tajnu poruku na njih - rekla je Weise za Fox News.

Dodala je da je bilo vrlo emotivno znati koliko će one značiti Emmi pa je pritisak da budu savršene bio još veći. Iako se Emma neće vjenčati još nekoliko mjeseci, priča je postala hit na društvenim mrežama i dotaknula stotine srca.

- Kakva lijepa priča i naravno, cipele - napisao je jedan od korisnika na Facebooku ispod njezinog posta.

STALNO PAMETUJU I DRUGIMA IDU NA ŽIVCE: Ovi horoskopski znakovi pod hitno trebaju nešto primijeniti

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara