Lifestyle

Komentari 0

Najčešće laži: Da, draga, oprao sam suđe i usisao cijelu kuću!

Najčešće laži: Da, draga, oprao sam suđe i usisao cijelu kuću!

Prethodni partneri su popularni subjekt za lažljivce, pa tako muškarci uvijek pretjeruju s brojem žena s kojima su spavali, dok većina žena umanjuje tu brojku

Ljudi u prosjeku slažu tri puta na dan, a najčešće se laže partnerima pa kolegama i prijateljima, pokazalo je istraživanje Twentieth Century Fox Home Entertainmenta. Najčešće lažu da su kućanski poslovi obavljeni. Više od trećine ispitanika priznalo je da redovito laže i o pretrpanosti poslom kako bi si olakšali život u uredu. Svaki četvrti priznao je da je lagao na prijavama za posao u najmanje jednoj od deset kvalifikacija.

Bivši partneri također su popularna tema, pa tako muškarci uvijek pretjeruju s brojem žena s kojima su spavali, dok većina žena umanjuje tu brojku.

- Rezultati su pokazali da dvije trećine ispitanika loše laže, ali oni još uvijek tvrde da će pokušati lagati ako će im to olakšati život - rekao je glasnogovornik istraživanja.

Naravno da je istina jedan od glavnih temelja svake ljubavne veze. No, ponekad je mala laž šarmantnija od istine, a na Budi.in saznajte kojim to lažima muškarci najlakše zavode žene. 

Najčitaniji članci