Obavijesti

Lifestyle

Komentari 152

Najgore astro-kombinacije: To su parovi iz prave noćne more

Najgore astro-kombinacije: To su parovi iz prave noćne more
1

Suprotnosti se ponekad mogu privlačiti, ali mala je šansa da to vrijedi i za Ovna i Raka. Dok Ovnovi vole 'ići divljom stranom ulice', Rak se osjeća nelagodno i dok samo gleda 'divlju' prirodu na TV-u

VIDEO

Neki su ljudi jedni drugima suđeni pa tako i neki horoskopski znakovi zajedno čine idealan par. A baš poput njih, postoje i znakovi koji nikako nisu jedan s drugim usklađeni i međusobno ne dijele ni hobije, ni interese, ni uvjerenja. Evo koji su znakovi, kad su jedan kraj drugoga, prave astrološke katastrofe.

Ovan (21. ožujka - 19. travnja) i Rak (21. lipnja - 22. srpnja)

Suprotnosti se ponekad mogu privlačiti, ali mala je šansa da to vrijedi i za Ovna i Raka. Dok Ovnovi vole 'ići divljom stranom ulice', Rak se osjeća nelagodno i dok samo gleda 'divlju' prirodu na TV-u. Osim toga, Vatreni je Ovan svadljiv i voli se dokazivati, dok osjetljivi Rakovi od takvih situacija uglavnom žele pobjeći.

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače) i Bik (20. travnja - 20. svibnja)

Jedino što je zajedničko Vodenjacima i Bikovima je što su oboje tvrdoglavi. Vodenjak je poznat kao 'malo pomaknuti', najeklektičniji znak Zodijaka, sklon pobuni i nepredvidivosti, dok je stabilan i pouzdani Bik daleko više od tradicionalista. Budući da Bik teži sigurnost, a Vodenjaci sebe stalno 'bacaju u vjetar', ovo će dvoje zajamčeno jedno drugome često ići na živce. 

Ne peru se prije seksa: Parovi ovo rade, no neće vam priznati
Ne peru se prije seksa: Parovi ovo rade, no neće vam priznati

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja) i Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Nepristojni, brbljivi Blizanci i kad se loše osjećaju vole biti u velikom društvu, a Djevice su rezervirani i nefleksibilni introverti kojima je rutina uvijek prioritet nad društvenim životom. Kad jedan partner živi zbog spontanosti i uzbuđenja, a drugome se sve vrti oko predvidljivosti i rasporeda, situacija mora postati kaotična (što je zapravo najgora noćna mora Djevice).

men fight for the woman

Vaga (23. rujna - 22. listopada) i Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

Miroljubive bi Vage obišle svijet da druge usreće, dok Jarac ima jedan prioritet: sebe. Iako su Vage nestalne, vole mir i dosadu. Ipak, Jarac će taj mir brzo poljuljati, jer će sebe stavljati ispred svega što je Vagama teško i shvatiti.

Obratite pažnju na nečiju boju odjeće i saznat ćete jako puno
Obratite pažnju na nečiju boju odjeće i saznat ćete jako puno

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza) i Škorpion (23. listopada - 21. studenog)

Za razliku od drugih suprotstavljenih parova, Lav i Škorpion imaju puno zajedničkog. Oboje su zaljubljenici u seks koji žive za dramu, ali ova će se dva znaka vjerojatnije sukobiti nego međusobno zaljubiti. I dok Lav živi za to da je u središtu pozornosti, Škorpion imaju tendenciju prikazivati ga kao plitkog i narcisoidnog. Lavu je Škorpion pak 'jeziv i previše tajanstven'.

Ako ste rođeni u nekom od ovih horoskopskih znakova, a partner vam je u znaku koji se s vama ne slaže i ta veza funkcionira dobro - prkosite svim mogućnostima. Ako pak niste dobri skupa, sad znate i zašto i možda biste trebali pronaći znak s kojim dijelite barem nekoliko karakteristika, piše EliteDaily.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU VIDEO SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

08:55
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka
ASTRO SAVJETI

Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka

Pročitajte dnevni horoskop za petak 19. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje