Lifestyle

Komentari 152

Najgore astro-kombinacije: To su parovi iz prave noćne more

Najgore astro-kombinacije: To su parovi iz prave noćne more

Suprotnosti se ponekad mogu privlačiti, ali mala je šansa da to vrijedi i za Ovna i Raka. Dok Ovnovi vole 'ići divljom stranom ulice', Rak se osjeća nelagodno i dok samo gleda 'divlju' prirodu na TV-u

Neki su ljudi jedni drugima suđeni pa tako i neki horoskopski znakovi zajedno čine idealan par. A baš poput njih, postoje i znakovi koji nikako nisu jedan s drugim usklađeni i međusobno ne dijele ni hobije, ni interese, ni uvjerenja. Evo koji su znakovi, kad su jedan kraj drugoga, prave astrološke katastrofe.

Ovan (21. ožujka - 19. travnja) i Rak (21. lipnja - 22. srpnja)

Suprotnosti se ponekad mogu privlačiti, ali mala je šansa da to vrijedi i za Ovna i Raka. Dok Ovnovi vole 'ići divljom stranom ulice', Rak se osjeća nelagodno i dok samo gleda 'divlju' prirodu na TV-u. Osim toga, Vatreni je Ovan svadljiv i voli se dokazivati, dok osjetljivi Rakovi od takvih situacija uglavnom žele pobjeći.

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače) i Bik (20. travnja - 20. svibnja)

Jedino što je zajedničko Vodenjacima i Bikovima je što su oboje tvrdoglavi. Vodenjak je poznat kao 'malo pomaknuti', najeklektičniji znak Zodijaka, sklon pobuni i nepredvidivosti, dok je stabilan i pouzdani Bik daleko više od tradicionalista. Budući da Bik teži sigurnost, a Vodenjaci sebe stalno 'bacaju u vjetar', ovo će dvoje zajamčeno jedno drugome često ići na živce. 

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja) i Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Nepristojni, brbljivi Blizanci i kad se loše osjećaju vole biti u velikom društvu, a Djevice su rezervirani i nefleksibilni introverti kojima je rutina uvijek prioritet nad društvenim životom. Kad jedan partner živi zbog spontanosti i uzbuđenja, a drugome se sve vrti oko predvidljivosti i rasporeda, situacija mora postati kaotična (što je zapravo najgora noćna mora Djevice).

Vaga (23. rujna - 22. listopada) i Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

Miroljubive bi Vage obišle svijet da druge usreće, dok Jarac ima jedan prioritet: sebe. Iako su Vage nestalne, vole mir i dosadu. Ipak, Jarac će taj mir brzo poljuljati, jer će sebe stavljati ispred svega što je Vagama teško i shvatiti.

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza) i Škorpion (23. listopada - 21. studenog)

Za razliku od drugih suprotstavljenih parova, Lav i Škorpion imaju puno zajedničkog. Oboje su zaljubljenici u seks koji žive za dramu, ali ova će se dva znaka vjerojatnije sukobiti nego međusobno zaljubiti. I dok Lav živi za to da je u središtu pozornosti, Škorpion imaju tendenciju prikazivati ga kao plitkog i narcisoidnog. Lavu je Škorpion pak 'jeziv i previše tajanstven'.

Ako ste rođeni u nekom od ovih horoskopskih znakova, a partner vam je u znaku koji se s vama ne slaže i ta veza funkcionira dobro - prkosite svim mogućnostima. Ako pak niste dobri skupa, sad znate i zašto i možda biste trebali pronaći znak s kojim dijelite barem nekoliko karakteristika, piše EliteDaily.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU VIDEO SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci