Obavijesti

Lifestyle

Komentari 28

Najpopularniji modeli torbica za ovu sezonu - sve su ovdje!

Najpopularniji modeli torbica za ovu sezonu - sve su ovdje!
1

One su upečatljive i praktične, a hit su torbice ukrašenog remenja, tzv. shopper torbe u koje sve stane, zaobljenog oblika, manje varijente na lanac - baš za sve stilove i ukuse

VIDEO

Dovoljno je da bacite samo jedan pogled na police dućana na kojima stoje torbice i za par minuta znat ćete koji su najpopularniji trendovi za proljetnu sezonu.

Pa krenimo... Prve na listi su “statement” torbice u nešto drukčijem obliku. Njihov glavni adut je remen. Remenje je ukrašeno 3D aplikacijama cvjetića, mini zrcalima, pleteno je, šareno i jednostavno neodoljivo. Prvi su se ovim detaljem na torbicama poigrali u Zari. Prije nekoliko mjeseci u ovom omiljenom high street brendu pojavila se torbica s promjenjivim remenom.


Jedan je bio običan, crne boje, a drugi je bio ukrašen crvenim i plavim detaljima. Potpuno suprotne od ovih su jednostavne torbe koje podsjećaju na vintage modele, a savršeno se slažu sa svakom kombinacijom. Predvodnica još jednoga popularnog trenda za proljeće je torba Drew modne kuće Chloé.

Njezin zaobljeni oblik kopirali su svi high street brendovi i tako učinili ovaj jednostavni model jednim od najpoželjnijih ove sezone. Uz ovakve ručke često ide i neuobičajen izgled torbice koja sliči više kantici za igranje u pijesku nego torbi.

Ako niste tip za tvrde torbe, predlažemo velike mekane modele u koje će stati baš sve, a high street brendovi zovu ih “shopper” torbama.

Nitko nije imun na torbice, ali to ne znači da baš morate imati svaki od ovih modela (ili da...). Predlažemo da se odlučite za jednu od ovih dviju varijanti. Dakle, možete izabrati klasičan model s nečim neobičnim poput - metalne ručke ili promjenjivog remena.

Drugi izbor je potpuno otkačena torbica, a vjerujte nam neće vam biti teško pronaći takav model.

U online shopovima naći ćete ih po vrlo prihvatljivim cijenama, pa predlažemo da u skorije vrijeme posjetite Asos ili Topshop.

Krema i magazin za 25 kn

Naš poznati dizajner Ivica Skoko za čijim kreacijama uzdišu brojne poznate dame samo za Budi.IN Chic oslikao je pakiranje Rosalove kreme praktičnog dizajna, koja stane u svaku torbicu. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...