Lifestyle

Komentari 63

Najveće svađalice Zodijaka: Bik se raspravlja, Škorpion 'bocka'

Najveće svađalice Zodijaka: Bik se raspravlja, Škorpion 'bocka'

Razgovor sa Škorpionima može brzo eskalirati u epsku svađu, čak i prije nego što to shvatite. Možete ih 'bocnuti' pa potaknuti njihovu glasnu i bijesnu samoobranu, a Rakovi se ljute godinama

Zaista je frustrirajuće razgovarati s nekim tko nije  racionalan. Ali, stvar je u sivoj zoni: o tome kako razgovarati s takvim ljudima jer su uvijek spremni za eksplozivnu prepirku. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nespojivi par 

Prepoznavanje takvog karaktera može vam  pomoći da na vrijeme umaknete raspravama u kojima ne želite sudjelovati.

Lav

Friend in the middle of a couple argument

Lavovi su žestoki, dramatični i mogu vam biti najveći protivnici kada je u pitanju neslaganje. Čak i ako se stvar može riješiti mirno, Lavovi će tražiti način da neslaganje glorificiraju i pojačaju, pogotovo ako ste ih pogodili u ranjivo mjesto. 

Mogu se služiti verbalnim slengom, optužbama ili čak prijeći u fizički obračun. Najbolji način da prekinete raspravu s Lavovima je zauzeti 'ispričavajući' stav i ubuduće izbjegavati tematiku koja može potaknuti njegov bijes. 

Bik

Bikovi su tvrdoglavi, ali neće započeti svađu ako se s njima ne složite. Mogu satima raspravljati i nikad neće priznati da su u krivu, jer su previše uvjereni u činjenicu da su uvijek u pravu. Oni mogu brzo obraniti svoje postupke, pa budite spremni popustiti u borbi s Bikom.

Škorpion

Razgovor s njima može brzo eskalirati u epsku svađu, čak i prije nego što to shvatite. Možete ih 'bocnuti' pa potaknuti njihovu glasnu i bijesnu samoobranu.

Također su vrlo izbirljivi u onome što govore, pa ako se s njima svađate, vrlo vjerojatno će ići za tim da vas povrijede, što može i kod vas izazvati bijes i eskalaciju situacije. Imajte na umu da Škorpioni nikad ne propuštaju priliku reći nešto uvrjedljivo.

Blizanci

Vrlo su nepredvidljivi. Njihovo raspoloženje može se razlikovati u bilo kojem trenutku, pogotovo ako ih uznemiravate u trenutcima kad su posvećeni sebi. Jako su defenzivni, a eskalacija sukoba će ih potaknuti da se potpuno 'isključe' i ignoriraju vas, koliko god dugo treba. 

Ako se posvađate s Blizancima, vaše će uši eksplodirati jer će se i u većini slučajeva neumorno nastavljati svađati. 

Rak

Morate biti posebno oprezni kad razgovarate s Rakom. Vrlo su emotivni i osjećajni. Stoga ih ova osobina može učiniti eksplozivnima. 

Jednom opaskom kojom ste ih povrijedili možete stvoriti situaciju zbog koje se mjesecima ljute na vas, a možda i godinama, piše Times of India

Stoga se ne čudite, ako u nekoj svađi spomenu kako ste ih prije 3 godine i 3 mjeseca povrijedili s nekom bezazlenom rečenicom, koja je njima bila izrazito uvredljiva. Mogu biti mirni, ali izrazito uvredljivi.

Najčitaniji članci