Obavijesti

Lifestyle

Komentari 63

Najveće svađalice Zodijaka: Bik se raspravlja, Škorpion 'bocka'

Najveće svađalice Zodijaka: Bik se raspravlja, Škorpion 'bocka'

Razgovor sa Škorpionima može brzo eskalirati u epsku svađu, čak i prije nego što to shvatite. Možete ih 'bocnuti' pa potaknuti njihovu glasnu i bijesnu samoobranu, a Rakovi se ljute godinama

VIDEO

Zaista je frustrirajuće razgovarati s nekim tko nije  racionalan. Ali, stvar je u sivoj zoni: o tome kako razgovarati s takvim ljudima jer su uvijek spremni za eksplozivnu prepirku. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nespojivi par 

Pokretanje videa...

Eksperiment s Milom Elegović i Reneom Bitorajcem 00:56

Prepoznavanje takvog karaktera može vam  pomoći da na vrijeme umaknete raspravama u kojima ne želite sudjelovati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Lav

Friend in the middle of a couple argument

Lavovi su žestoki, dramatični i mogu vam biti najveći protivnici kada je u pitanju neslaganje. Čak i ako se stvar može riješiti mirno, Lavovi će tražiti način da neslaganje glorificiraju i pojačaju, pogotovo ako ste ih pogodili u ranjivo mjesto. 

Mogu se služiti verbalnim slengom, optužbama ili čak prijeći u fizički obračun. Najbolji način da prekinete raspravu s Lavovima je zauzeti 'ispričavajući' stav i ubuduće izbjegavati tematiku koja može potaknuti njegov bijes. 

Bik

Bikovi su tvrdoglavi, ali neće započeti svađu ako se s njima ne složite. Mogu satima raspravljati i nikad neće priznati da su u krivu, jer su previše uvjereni u činjenicu da su uvijek u pravu. Oni mogu brzo obraniti svoje postupke, pa budite spremni popustiti u borbi s Bikom.

Škorpion

Razgovor s njima može brzo eskalirati u epsku svađu, čak i prije nego što to shvatite. Možete ih 'bocnuti' pa potaknuti njihovu glasnu i bijesnu samoobranu.

Također su vrlo izbirljivi u onome što govore, pa ako se s njima svađate, vrlo vjerojatno će ići za tim da vas povrijede, što može i kod vas izazvati bijes i eskalaciju situacije. Imajte na umu da Škorpioni nikad ne propuštaju priliku reći nešto uvrjedljivo.

Blizanci

Vrlo su nepredvidljivi. Njihovo raspoloženje može se razlikovati u bilo kojem trenutku, pogotovo ako ih uznemiravate u trenutcima kad su posvećeni sebi. Jako su defenzivni, a eskalacija sukoba će ih potaknuti da se potpuno 'isključe' i ignoriraju vas, koliko god dugo treba. 

Ako se posvađate s Blizancima, vaše će uši eksplodirati jer će se i u većini slučajeva neumorno nastavljati svađati. 

Rak

Morate biti posebno oprezni kad razgovarate s Rakom. Vrlo su emotivni i osjećajni. Stoga ih ova osobina može učiniti eksplozivnima. 

Jednom opaskom kojom ste ih povrijedili možete stvoriti situaciju zbog koje se mjesecima ljute na vas, a možda i godinama, piše Times of India

Top lista karaktera: Bik neće priznati da je pogriješio, Rak je 'crnjak', a Škorpion... čudo
Top lista karaktera: Bik neće priznati da je pogriješio, Rak je 'crnjak', a Škorpion... čudo

Stoga se ne čudite, ako u nekoj svađi spomenu kako ste ih prije 3 godine i 3 mjeseca povrijedili s nekom bezazlenom rečenicom, koja je njima bila izrazito uvredljiva. Mogu biti mirni, ali izrazito uvredljivi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam