Lifestyle

Komentari 51

Nakefit - samoljepljivi jastučići kojima je cilj zamijeniti japanke

Talijanska tvrtka Nakefit proizvela je ljepljive jastučiće za stopala koji se mogu nositi na plaži, bazenu i po stijenama. No oni se lijepe samo na stopala dok je ostatak noge nezaštićen

Hipoalergenski samoljepljivi jastučić, jako sličan klasičnim umetcima za cipele, novi je inovativni proizvod koji je oduševio internet preko noći. Iako izgledaju kao momentalni ljetni hir, tvorci Nakefita objašnjavaju da jastučić može izdržati težak teren i da je siguran i za hodanje po stijenama, pločniku, pijesku i bazenu.

Nakefit je vodootporan, ne provodi toplinu, a kompozicija materijala osigurava zaštitu od porezotina. Može se naručiti u tri boje - crnoj, zelenoj i ružičastoj. Samoljepljiv je i lijepi se samo na tabane. Pri tom ne osigurava nikakvu zaštitu za ostatak stopala pa je upitna njegova sigurnost. 

Budući da je u pitanju inovativna tehnologija i novi patent, tvorci Nakefita su pokrenuli kampanju na Kickstarteru koja je već skupila zavidan broj donatora i novaca. Sponzori mogu za donirani novac birati između paketa od 10 komada jastučića za djecu, odrasle ili obiteljski paket. 

Najčitaniji članci