Lifestyle

Komentari 5

Nakon trudnoće u lokcdownu sestre rodile u sat i pol razmaka

Nakon trudnoće u lokcdownu sestre rodile u sat i pol razmaka

Nakon što su podijelile iskustvo trudnoće tijekom pandemije, sestre iz Minnesote u istoj bolnici rodile su istog dana u samo 90 minuta razlike i sad su ponosne mame dječaka

Ashley Carrut rekla je CNN-u da su ona i njezina sestra Brittany Schille u travnju otkrile da su trudne, a država im je tad bila u lockdownu radi pandemije.

POGLEDAJTE VIDEO: Simptomi trudnoće

Termini su im se razlikovali u svega nekoliko dana. Žive blizu i tijekom trudnoće su se redovito posjećivale.

- Definitivno smo ostale blizu i u kontaktu - kazala je Ashley.

Njoj su trudovi krenuli 14. prosinca u oko dva ujutro, a njezina sestra je tog dana imala zakazani inducirani porod. Tijekom poroda su se dopisivale porukama, a Ashley je rekla da joj je bila velika utjeha to što je imala stariju sestru blizu sebe u bolnici M Health Fairview Ridges  u Burnsvilleu.

- Uspjele smo se pozdraviti i pogledati se. To su oni trenuci koje zamišljate kao djevojčica, tako da je za nas to bilo jako emotivno - dodala je.

U bolnici su dobile sobe jednu uz drugu, a dijelile su i liječnika te medicinske sestre.

- Smijali su se i pitali prihvaćamo li oklade oko toga koja će roditi prije. Svi su se smijali i bilo je jako zabavno - istaknula je Ashley.

Njezin sin Cassius John Carrut rodio se prvi, a uskoro je stigao i Zander Paul Schille. On je ime dobio po djedu koji je umro od raka 2016. godine.

- Bio je važan čovjek u našim životima i vrlo poseban. Imale smo osjećaj kao da je to njegov poklon nama - istaknula je Ashley.

Kaže da je imala osjećaj kao da im je tata namignuo i podsjetio ih da paze jedna na drugu.

- To je bilo baš nalik nečemu što bi on učinio. Tijekom trudova i porođaja osjetili smo njegovo i prisustvo Boga. Bolnica je djelovala pomalo zastrašujuće jer zbog Covida nema posjeta i uz supružnike nije mogao biti nitko od članova obitelji.

Zander je prvo dijete u obitelji Schille, a Cassius ima stariju sestru koja ima tri godine i već pomaže u mijenjanju pelena i čitanju priča malenom braci.

Najčitaniji članci