Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
359 komentara

Bijesna nakon spoja: 'Potratila sam večer, a od seksa ni s!"

Nakon ljubavnog spoja anonimna je žena napala muškarca s kojim je večerala, jer se uzalud depilirala i uređivala, a seksa nije bilo. Prozvala ga je homoseksualcem

359 komentara

Izgleda da se izjava "ne znači ne" odnosi samo na žene, a muškarci nemaju nikakvo moralno pravo odbiti seks - barem to tako shvaća jedna bijesna žena koju je razljutilo što nije bilo "akcije" na spoju na kojem je bila.
Muškarac s kojim je večerala primio je seriju uvredljivih poruka s njene strane, a bio je zapanjen njenim inzistiranjem na tome da nešto s njime "nije u redu jer nije htio seks".
Poruke je tako objavio na internetu, što je pokrenulo lavinu komentara, a najviše kritika na njen račun da "uopće nije dama" te je ne bi nikad više trebao kontaktirati i biti sretan što je na vrijeme uočio da nešto nije u redu s njom.

 

Foto: imgur

Ona: Mogu li te nešto pitati?
On: Da
Ona: Zašto se nismo jučer seksali?
On: Zapravo ne znam. Nisam bio baš raspoložen. Je li to tako loše?
Ona: Pa, pomalo me razljutilo, jer mi je trebalo dobra dva sata da obrijem noge i depiliram što sve ne. Ustvari mi je baš super što sam potratila dva sata spremajući se za ništa.
"Nisi baš bio raspoložen?" Mislim, O.K.?
Pa ja sam bila?
Doslovno sam ti davala migove za to cijelu večer, trudila se...
On: Jednostavno nisam htio. Žao mi je zbog toga. LOL.

Foto: imgur

n: U čemu je tako velika stvar? Pa to je samo seks.
Ona: Velika stvar je to što sam ja željela, i trebao si se seksati sa mnom. Jesi li ti je*eno gay ili nešto? Je li to razlog zbog kojeg nismo?
On: Nisam gay. Samo nisam htio. Moj je izbor da odlučim tako. Preboli to.
Ona: Problem je što sam potratila dva sata. O.K., zaje*i to - cijelu sam se večer trudila poseksati s tobom, a ti jednostavno "nisi bio raspoložen". U čemu je problem? Jesi li zapravo gay ili lažeš? Jesam li ja tako je*eno ružna? Nije tako teško izvaditi ga i napraviti to...
Je li ti polomljen? Ne? O.K. u čemu je zapravo problem?

Foto: imgur

On: Ne, ti si privlačna.. Naprosto nisam htio. Nisam gay, trebaš se smiriti. Koji ti je vrag? Mislio sam da smo si dobri, ali izgleda da nismo. Ne znači ne.
Ne treba mi razlog.
Ona: U redu, ne znači ne kad ja to kažem, no ja sam rekla da. Je li ti penis mali? Daj mi pravi razlog.
On: Dobro sam obdaren, ali nije da te se to tiče. Slušaj, ne trebam razloge.
Kako licemjerno od tebe. Silovanje vrijedi samo za žene.
Ona: U principu da. U redu i dalje ne razumijem stvaran razlog zašto? Ja sam htjela, potratila sam svoje vrijeme, davala ti do znanja...

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message