Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Napali ih zbog vesta s Djedom Božićnjakom koji šmrče 'koku'

Ovi džemperi ne predstavljaju Walmartove vrijednosti i nemaju mjesta na našoj web stranici. Uklonili smo ove proizvode sa tržišta i ispričavamo se, rekao je glasnogovornik Walmarta

3 komentara

Kanadski Walmart je pod hitno sa svoje web stranice uklonio prodaju veste na kojoj se vidi Djed Božićnjak koji se sprema ušmrkati kokain. Ispred njega na stolu su tri bijele linije, a ispod piše 'Let it snow'. Neki su već počeli zbijati šale sa tim dizajnom komentirajući da, 'obzirom koliko darova treba dostaviti djeci cijelog svijeta u kratko vremena, nije ni čudo da je na bijelom prahu'.

Neki su napisali kako im je žao što vestu nisu kupili prije povlačenja iz prodaje jer im je baš humoristična, a drugi su bili zgroženi dizajnom koji, rekli su, nema baš nikakve veze sa tematikom božićnih blagdana.

Osim sporne veste, Walmart je uklonio njih još nekoliko jer su i one na sebi imale neprimjerene ilustracije. To su i pojasnili.

- Ovi džemperi, koje prodaje treća strana na stranicama Walmarta, ne predstavljaju Walmartove vrijednosti i nemaju mjesta na našoj web stranici. Uklonili smo ove proizvode sa tržišta i ispričavamo se zbog nenamjernih neugodnost koje je to prouzročilo - rekao je njihov glasnogovornik, a prenosi Huffpost.

Inače, radi se o vestama proizvođača Ugly Christmas Sweater iz SAD-a koji na svojoj internetskoj stranici imaju obilje humorističnih kreacija - u kategoriji 'Humor za odrasle'.

NA ŠTO SVE TREBA PAZITI Blagdani mogu biti opasni: Ne palite lampice ako su oštećene

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message